Lones-dagpleje - Årets aktiviteter

              Lang legestue:Hver den første onsdag i måneden holder vi lang- legestue dvs. at vi sover i legestuen og bliver hentet derover eller hvor vi nu måtte være (sommer).

 

Fastelavn: Vi laver i fællesskab fastelavnstøj i legestuen, hvor Mor/Far om eftermiddagen  kommer og hjælper deres  børn med at slår katten af tønden alt imens en kop kaffe/te venter på Mor/Far.

 

Påske: Der holder vi gerne en lille påskefrokost samt klipper- klistre påsketing som bønene får med hjem.

 

Dagplejedag: Den Anden ondag i maj holder vi Dagplejedag ( hele landet ) hvor der er et arrangement bygget over et tema, hver legestur forbedreder noget udklædning i denn forbindelse sammen med børnene.

 

Halloween: Vi køre med bus og tog til Tivoli hvor vi ser deres Halloween opsætning og i legesuen laver vi græskar-lygter som så kommer hjem til dagplejeren og tændes sammen med børnene.

 

Jultræ: Til jul holder vi juletræsfest i legestuen, vi laver juleklip til at pynte juletræet med, synger og danser omkring træet, JULEMANDEN kommer på besøg og har gaver med til børnene, derefter spiser vi æbleskiver og hygger.

 

Andre tur: I løbet af året kommer vi på tur bla. Zoo, Tivoli, Kbh med visit hos Dronningen og i år vil vi gerne ind i Kongenshave og se dukketeater, Danmarks akvarium, Strand, m.m..smiley.gif

 

   

 
Panel title
Antal besøg: 313

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32668495178223sekunder