Lones-dagpleje - Hvad laver vi hos Lone

    Børnene bliver modtaget i et roligt og hjemlig miljø, hvor de selv har indflydelse på hvordan dagen former sig.

 

Legeværelset bliver ofte endevendt ;-) inden vi belutter os for hvad vi skal lave den dag.

 

Vi leger, synger og har en hyggestund indtil kl ca. 8.30-9.30 hvor vi spiser formiddagsmad, efter dette finder vi ud af hvad vi så vil lave, det kan være inde eller ude.

 

Vi mødes fast en gang om ugen i fælles legestue med 6 andre dagplejer og børn. der er selvfølgelig knyttet en gæstedagplejer til børnene hvor de så er når jeg har ferie, fri eller under sygdom hvilket sker ikke sker så tit. Jeg går på besøg hos den pågældende dagplejer inden mine børn skal i gæstepleje.

 

Vi er ude så godt som hverdag, vi leger i haven, legeplads, går tur til hestene eller gadekær hvor der er ænder eller hvad vi nu finder i nærmiljøet.

 

Børnene sover ude, men der er osse muliged for at sove inde, de små børn følger selvfølgelig deres egen rytme.

 

Vi tager på større udflugter i løbt af året se ( aktiviteter ) og billeder fra disse ture vil blive lagt ind i fotoalbum. Vi har altid frokost med og frugt hvis det er en heldagstur, teltet kommer osse med så der kan indtages en middagslur, babyer sover i barnevognen.

 

Praktiske Oplysninger:

 

Hvert Barn har sin egen garderobe med skab og billede af Barnet, her er der plads til taske med skiftetøj m.m.

 

Her i Greve Kommune skal I selv have bleer med, der modtages gerne en pakke af gangen og jeg siger til i god tid når der mangler, hvert Barn har en hylde til sine bleer.     

 
Panel title
Antal besøg: 296

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59494400024414sekunder