loppen - Nationaltrøjen

Jeg stammer fra Færøerne er derfor den heldige indehaver af en ægte færøsk nationaldrag. Sådan en har jeg haft siden jeg var seks år gammel, og jeg elsker at have den på. Den dragt som jeg fik som seks-årig passer naturligvis ikke længere. Jeg har derfor i mine vokse år lånt min mors nationaldragt. Men nu er jeg med igen. Sidste år syede jeg et nyt skørt og for 3 år siden forærede min mor mig det flotteste tørklæde og forklæde i hvid silke. Men jeg manglede jo trøjen! Har ofte tænkt på selv at strikke den, men har aldrig turde springe ud i det. har altid syntes at den ser ud til at være kompliceret at strikke - det er den også - men gæt en gang. Det er lykkedes mig at strikke den.

 

Planen var at få en til at strikke den til mig. Så vidt jeg ved er prisen for sådan en omkring 2500,00 DKK. Ikke pga. prisen, men fordi jeg sætter stor pris på selv at strikke, og fordi jeg synes at det gør min dragt til noget mere særligt end ellers, ved at jeg selv har strikket trøjen, kastede jeg mig ud i projektet. 

 

Jeg havde ignen forventning om at det skulle lykkedes. Jeg måtte bare prøve. udstyret med en opskrift og det rigtige garn, gik jeg nøjsomt og systematisk til værks. Den blev færdig. Det tog mig 10 aftener foran tv-skærmen. Jeg er selv rigtig glad for resultatet. Den passer helt perfekt, og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg striker sådan en.

 

 

 
Panel title

© 2018 loppen

Antal besøg: 67

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31153798103333sekunder