Louidea - 4. Verdensdel, Den Frodige Verden

Landet hvor træerne spirer, bjergene vokser dag for dag, floderne bruser, og hvor alt synes grønt! Den frodige Verden. Feerne virker mere livlige, troldene mere rynkede og selv nisserne mere drillende. Den Frodige Verden har tydeligvis sit navn af en grund. Her vokser alt bare hurtigere. Her synes alt lysegrønt, men verdensdelen har selvfølgelig sine mørke sider, som alle de andre. De mørke sider skjules bare lettere her. Men de er der, ligger klar under overfladen, til at angribe dem, der er for naive og fornøjes for hurtigt.

501bf550ee7b303082012.jpg 

Der bliver dyrket en hel masse sport i Den Frodige Verden. Det er der altid blevet gjort, da den frodige natur byder på tonsvis af muligheder. En af de mere populære sportsgrene er Firkløveren. Den minder en smule om vores egen triatlon herhjemme, da man skal udøve flere forskellige dicipliner gennem et løb. Udover det er reglerne fuldstændig anderledes. Spillet består af fire forskellige samtidspopolære sporte. Hvert fjerde år bliver én af sportsgrenene officielt udskiftet med en ny, så det er varieret og ingen art kan være sikker på sejr. Udover den officielle sport, findes mange amatørfirkløvere rundt om i landet. Disse har ikke nødvendigvis samme regler. Lige PT er de officielle sportsgrene bjergbestigning, vandfaldsudspring, kagekonkurrence og åkanespringning. Der skal altid være mindst én af sportsgrenene der er lidt atypisk de andre. Derudover bliver der hver 16. sportsudskiftningsrunde udskiftet med en helt nyopfunden sportsgren. Den største firkløverturnering der findes kaldes LO. Den finder sted to gange om året, ved et godkendt og skiftende sted. Stedet varieres på baggrund af de skiftende sportsgrene.

Dette er den seneste verdensdelsmester i sporten, Hr. Fidusmager.

Her stiller han sig klar til sit vandfaldsudspring oppe i De Blå Bjerge han lige har besteget.

501c01506a99303082012.jpg

Firkløveren er ikke nationalsporten i Den Frodige Verden. Her har det derimod lang tid været Serering, som går ud på at plante sjældne planter hurtigst muligt og med bedste resultat. Det er dog blevet mere og mere upopulært, og er nu uddødt. Nogle mener at firkløveren bør være den nye nationalsport, men det modsiges dog kraftigt med at den ikke har den tilstrækkelige historiske baggrund det kræver. Sportspusteren Mr. Fussball mener at firkløveren burde godkendes som nationalsport, men da Mesterpusteren Afajnan har den afgørende magt, og finder sig dybt uenig i sportspusterens udsagn, forhandles dette ikke i øjeblikket.

 
Panel title

© 2018 louidea

Antal besøg: 109

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50231313705444sekunder