Louidea - Nybegynder (startviden)

Louidea er en anden verden i et andet univers. De har andre naturlove og fænomener vi ikke kan drømme os til. Det består af fire verdensdele omringet af tåge. 1. Verdensdel: Ørkenen, 2. Verdensdel: Den Kolde Verden, 3. Verdensdel: De Kloges Land og 4. Verdensdel: Den Frodige Verden. Nogle tæller også til en femte verdensdel, kaldet Det Ukendte Land. Det siges at dette er stedet Louideas skaber, Skt. Nissemand, har trukket sig tilbage til. Det siges også at det er her man kommer til når man dør.

De fire verdensdele er skilt via en altomsluttende tåge. For at rejse fra en verdensdel til en anden skal man krydse tågen og bestå en meget besværlig test, nemlig: Tågetesten! Der findes dog en art der kan se igennem tågen og rejse igennem helt uden at bestå nogen test. disse væsner kaldes De Hvileløse da de siden tidernes morgen er skabt til at leve i alle fire verdensdele. Der er også et sæligt væsen, der lever i tågen. Tilgengæld kan de ikke forlade tågen, da de ville blive til  støv.

Skt. Nissemand er grundlæggeren af Louidea og det tætteste der i Louidea kommes på en gud. Der er nogle der endog mener at han stadig lever. I Louidea findes kun to helgener. Det er to menneskepiger, sendt fra vores verden, i vores univers, fra planeten Jorden. De er en del af Skt. Nissemand. De er de eneste der findes, som er i stand til at bevæge sig i begge verdener. 

På denne hjemmeside kan du finde alt hvad der findes om Louidea.

 

Skt. Nissemands To Højre Hænder

 

501971cfee75c01082012.jpg

 
Panel title

© 2018 louidea

Antal besøg: 97

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53458905220032sekunder