Louise Kissmeyer MAA - CV
Erhvervserfaring

2013 RULL (rum til leg og læring) ved Aarhus kommune
Starter hos RULL, der skal sikre, at de fysiske rammer i skoler, dag- og fritidstilbud ikke blot vedligeholdes, moderniseres og udbygges, men at de også ændres til fremtidssikrede læringsrum. RULL er programmet hvor Aarhus kommeune investere i pædagogisk og teknisk modernisering af dagtilbud, skoler og fritidstilbud.  

2013 BSAA og Viby skole - "Drøn på skolegården" 
Er med i en arbejdsgruppe om at forny Viby Skoles udeområder og forhåbentlig opnå støtte fra Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Kræftens bekæmpelse, som står bag kampagnen. De søger innovative og overraskende tiltag, der fremmer leg og bevægelse på skolens udearealer. Målet er at give alle børn lyst til at røre sig i og efter skoletid.

2012-2013 Barsel

2012 Cebra Arkitekter - Aktivitetscenter Stubbæk
Skitserende arkitekt på til- og ombygning af Aktivitetscenter Stubbæk, så den kan rumme faciliteter for en Elhockey klub med hovedvægt på tilgængelighed, “idræt for alle” og aktiverende aktitektur. Lokale og Anlægsfonden var med i projektet. Udover det skitserende arbejde havde jeg den koordinerende rolle i teamet, kontakt til bygherre samt udarbejdelse af skriftligt materiale som referater mv.

2012 Freelance 
I samarbejde med en kollega har vi tegnet forskellige projekter. Vi etablerede blandt andet kontakten til Aktivitetscenter Stubbæk og tegnede efterfølgende projektet med Cebra. 
Nytænkning af Dyreinternat i Roskilde: Skitserende arkitekt på et projekt med dyrenes beskyttelse om etablering af Dyrenes have. Et familieland, hvor man kan lege, lære og opleve internatets dyr på tæt hold og herigennem fremme formidlingen af dyrene.
Mobilt alter til Skt. Peders Kirken: Skitserende arkitekt på udviklingen af et mobilt alter, der giver mulighed for at formidle gudstjenesten fra forskellige placeringer i kirkens rum.

2011 Arkitekter uden grænser - Projekt i Ghana
Skitserende arkitekt på et kontorbyggeri i Ghana for en handicaporganisation i Ghana.

2011 Afgangsprojekt fra arkitektskolen
Børnebyggeri på Langenæs

2010 Schmidt, Hammer og Lassen (SHL) - Projektsekretær 
Hos projektteamet, der stod for Den internationale retsbygning i Haag (ICC)arbejdede jeg som studentermedhjælper og projektsekretær. Mine opgaver var både adminitrative og grafiske.

2010 Aarhus Arkitekterne - Modelbygger 
Jeg byggede modeller til to konkurrencer. Solgården - ældreboliger og Aktive ungdomsboliger på havnearealerne i Århus.

2009 Tegnestuen Stuff - Studentermedhjælper 
Indehaveren var Chris Thurlbourne, som i dag har en lederrolle på Arkitektskolen i Århus. Opgaverne var Idrætshal/multihal i Tommerup og i Fynshav, Byrums-konkurrence Vartov, Hindsgavl Natur-informationscenter, En infil-opgave i Århus C, visualiseringer, indhentede tilbud og viden om materialer hos håndværkere og kontaktede myndigheder mht. byggesager.

2009 Arkitektgruppen Regnbuen - Praktik
Jeg arbejdede selvstændigt med opgaverne, som bl.a. var ombygning af beboelsesejendom. Transformation af træværksted til kantine og nytænkning af en børnehave og boliger.

 
Panel title
Antal besøg: 2687

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35737705230713sekunder