Louise Tailor design - Dagbog af Alberte & Louise
May
24
2011

Første arbejde på første produkt!

Er begyndt at klippe de stykker ud af tøjet som kan bruges og begyndt at presse. Jeg finder flere og flere sjove ting og sager som også er en fed detalje på produkterne.

-Louise

May
4
2011

Tænker, ideer og mere tøj

Der flyver en masse fede ideer igennem hovedet dag og nat. Har givet min ide til folkene bag Danmarks Indsamling, som vil kigge på ideen, når tiden nærmer sig.

Tøjsamlingen er i fuld gang, også labels indsamling. Sig endelig til derude, hvis I står med en stor sæk tøj, som alligevel bare skal ud.  Vi står klar med åbne arme.

 

-Louise

April
28
2011

KONTAKT MED DANMARKS INDSAMLING

jeg har nu fået kontakt med en af dem, som står bag Danmarks Indsamling. De er åbne for ideer, og har bedt mig sende en mail til dem, hvor jeg fortæller om mine ideer jeg har. Jeg har i går aftes sendt mailen til dem. Nu er der ikke andet for end at bare vente, til at de svare tilbage på mine ideer. Det kunne være lidt sjovt, hvis de var åbne og takkede "ja" til at lave dette sammenarbejde med mig.

Håb på det. Det kunne være super sjovtsmiley.gif

April
26
2011

KUN ET PRODUKT!

Hej derudesmiley.gif

Jeg håber at alle er startet godt i skole eller på arbejde igen. Jeg er en af de heldige, som først skal starte i morgen. Nå ... men til sagen.

 

Jeg har nu besluttet mig for, at det produkt som bliver syes af alle de tøjmærker/labels, skal være et produkt der KUN bliver én af. Så det produkt, bliver solgt til det højeste bud, når det hele går i gang med at samle penge ind til Danmarks Indsamlingen.

 

Så nu vil jeg høre jer, om der er nogle som kunne have lyst til at klippe mærker/labels ud fra det tøj, som der bliver smidt væk (vaskemærker må også bruges)?

April
24
2011

En idé

Så begynder jeg og samle stofrester til produkterne, som både skal være miljø-venlige, men også kan bruges til noget godt!

Jeg har samlet mine to bluser, og nu har min far lige smidt to af hans skjorter i bunkensmiley.gif

Jeg kan afslører at der skal være en hank på produktet. Og vil snart til at prøve forskellige ideer af. Det skal nok blive sjovt og godt.

April
23
2011

DAGBOG START

Hej folkenssmiley.gif

Her starter min dagbog. Jeg vil skrive mine tanker, og ideer ned i denne dagbog. Jeg håber at I vil følge med migsmiley.gif

Men nu vil jeg bare sige rigtig god påske til jer alle sammen derude.

-Louise

 
Panel title
Antal besøg: 1162

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43547296524048sekunder
Seneste opdateringer