LovelyBeauty - sådan lægger du en flot eyeliner
lægger du en flot eyeliner

Har du svært ved lægge en lige streg eller er det tykkelsen og måden der irriterer så se med her? Det kan være svært at lægge en god eyeliner og det kan blive endnu svære hvis du har valgt en flydende eyeliner. Der er dog råd at hente når det kommer til at lægge eyeliner og håber disse vil hjælpe:

1: Inden du starter med eyelineren kan du lægge en neutral øjenskygge (altså hvis du alligevel skal have øjenskygge på). Dette gøres fordi øjenskyggen tager noget af fugten i løbet af dagen og derfor holder din eyeliner sig flottere og længere i løbet af dagen.

2: Hvis det er længe siden du har brugt din eyeliner eller du lige har købt en ny vil der være en god ide at afprøve den først, dette kan du evt. gøre på dit håndled eller et andet sted på din hud.

3: Hvis du vil have en skarp og klar streg skal du vælge en flydende eyeliner, hvis du vil have en mere afdæmpet streg skal du vælge blyanten.

4: Hvis du har svært ved at lægge en lige streg med den flydende eyeliner kan du lægge en streg med blyanten først det vil derefter blive nemmere at lægge en lige streg med den flydende eyeliner fordi du nu har noget at kigge efter.

5: Prøv at lægge den så tynd som mulig til at starte med, det er altid nemmere at gøre den tykkere end tyndere, man har nemlig tendens til at lave stregen for tyk (med mindre det er med vilje) men til et normal hverdags look vil det være pænest med en tynd og afdæmpet streg.

6: Hvis du alligevel har tegnet udenfor stregerne kan du fjerne det værste med fugtige vatpinde, og derefter kan du dække det sidste med øjenskygge som på samme tid kan dæmpe den store kontrast mellem den sorte farve og huden. 

 
Panel title

© 2018 lovelybeauty

Antal besøg: 45

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65859699249268sekunder