Fortid, nutid & Fremtid - Forside
Halløj smiley.gif

Denne hjemmeside er primært lavet fordi, jeg gerne vil af med noget brugt børnetøj og det er billigt. ( og er det ikke lige billigt nok, er jeg villig til, at forhandle tongue.gif)

Nu hjemmesiden bliver lavet, vil jeg tage muligheden til, at se om bloggeri er noget for mig. Jeg har nogle ting i min fortid, som ville være godt, at komme ud med og det gør jeg her, når jeg føler mig parat til det.

Kort om mig. Jeg hedder Line er 22 år gammel, læser HF-enkeltfag, dog over 3 år, da jeg har min dejlige dreng, Lukas på 3 år, han bliver 4 til feb. Og jeg er ordblind, så det tager bare lidt længere tid, at læse og få skrevet mine opgaver.

Jeg var 19 år, da jeg fik Lukas og jeg fortryder ham ikke et eneste øjeblik i mit liv. Livet er også forkort til, at fortryde ting. Siden Lukas var cirka 1 år, har han været delebarn, da hans far og jeg gik fra hinanden, men han ser da sin far. Lukas bor hos mig det meste af tiden og jeg elsker, at være sammen med ham. Han får mig til, at smile og synes livet er skønt. Dette er han ikke ene om, jeg har også en fantastisk kæreste.(han er bosat i en anden landsdel end jeg) Min familie betyder meget for mig, men min søn & kæreste betyder mest for mig og det er dem, der gør hverdagen lidt nemmere.

Jeg har to meget tætte veninder, som jeg er overlykkelige for, at have tæt på livet, den ene af dem, snakker jeg med dagligt og den anden snakker jeg med, når der er tid.

Der var lidt om mig.- Nu vil jeg se, hvordan det her fungere smiley.gif

Venlig Hilsen Line


 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 24

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58932089805603sekunder