Lund-Krause - Dagbog
Aug
27
2012

Sommeren 2012.

Jeg ved, det er meget længe siden, jeg sidst har været aktiv på vores hjemmeside. Meget er sket, siden jeg oprettede den og jeg har ikke så meget tid til at skrive herinde eller lægge billeder ind. Men jeg vil prøve at blive bedre til det igen, så I ,langvejsfra, har mulighed for at følge børnenes hverdag.

En dejlig sommer lakker mod enden. Vi har haft en masse skønne oplevelser sammen med venner, familie og hinanden og vi nød hvert et øjeblik. Hverdagen kan til tider være lidt hård, da David arbejder om aftenen og vi savner meget en almindelig hverdag igen... noget, vi håber, vi snart kan få igen, men det kræver jo et nyt arbejde til David, hvilket ikke er helt nemt at finde. Så vi må væbne os med lidt mere tålmodighed surprised.gif)

Børnene ar det rigtig godt. Sophia er lige startet i 1.b og meget glad for det. De får lektier for hver dag - noget man lige skal vænne sig til.

Olivia har fået to tænder og kan næsten kravle rigtigt nu. Hun kan sagtens komme fremad og er i ALT herhjemme. Hun slægter i særdeleshed sin søster på nu, både i temperament, væremåde og udseende.

Alexander nyder sin børnehave og den stille hverdag og har det rigtig godt.

Det var lidt nyt fra os, jeg lader høre fra mig snart igen surprised.gif)

June
7
2012

Pinsen.

I pinsen var Sophia og Alexander i Thy på besøg ved farmor og Leif og det nød de rigtig meget. Lørdag var Sophia med farmor ude at køre show med hestevogn og Alexander og Leif hyggede på dyreskuepladsen. David, Olivia og jeg kom om søndagen, hvor vi fejrede farmors fødselsdag og var en tur i den smukke natur ved Oldtidshøjene.

I sidste weekend stod den for mit vedkommende på rødvinshygge med naboen om fredagen, lørdag var vi alle i svømmehallen ( Jeg bærer jo mine tømmermænd med stil ) surprised.gif) Og søndag havde vi besøg af Margit og Frank. En rigtig hyggelig dag.

Denne uge har været tæt pakket med besøg i mødregruppen, babysvømning, træning og tandlægebesøg! Vi fik også tid til at hygge om David på Fars Dag. Børnene havde lavet mange fine, hjemmelavede gaver og jeg havde arrangeret en tur til Silkeborg Aqua og Dyrepark, hvor vi havde en rigtig god dag sammen. I morgen skal vores nabodreng Mads sove her, hvilket Sophia og Alexander glæder sig rigtig meget til og lørdag skal der bygges videre på legestativet. Det går pænt fremad og børnene kan næsten ikke vente til det er helt færdigt. Lørdag skal der jo ses fodboldkamp på storskærm ved Lindved Brugsen. Det er meget vigtigt at se (åbenbart), da Sophia går meget op i fodbold og er begyndt at samle på Fodboldkort fra Euro 2012 surprised.gif)

Rigtig god weekend til jer alle.  

May
23
2012

De huslige pligter.

I denne uge har vi travlt! Vi er endelig blevet færdige med at male terressen - ( Det tog da kun 4 uger ca. ) og det har pyntet rigtig meget. Jeg har også fået ordnet haven, beskåret hindbær, brombær og sået de sidste sommerblomster og grøntsager. Kælderen er næsten færdigrengjort, så vi ser frem til weekenden, hvor vi kun har lille Olivia hjemme, da Sophia og Alexander skal til Thy og hygge med farmor og Leif.

Olivia vokser og vokser og er blevet superdygtig til at trille rundt fra ryggen til maven. Hun gør det heletiden nu, også nogle gange til stor irritation for sig selv. Hun er også blevet god til at spise kartofler/gulerods-mos og div. grød. Dejlige lille pige.

May
13
2012

Mors Dag.

Glædelig Mors Dag til alle de dejlige mødre rundt omkring i verden.

Jeg er rigtig blevet forkælet af familien idag. Fik først lov til at sove længe, dernæst serveret dejlig morgenmad og et væld af hjemmelavede gaver. Jeg fik også et flot Oliventræ, som jeg længe har gået og ønsket mig. Om eftermiddagen fik vi lækker rabarbertærte med rabarbere fra haven og om aftenen stod den på græsk middag. Mums! Vi var været en tur på legepladsen, cyklet og stået på rulleskøjter og set en hyggelig film i fjernsynet. Og nu sover alle børn, så David og jeg vil slappe lidt af med noget lækkert is! Dagen skal vel afsluttes med manér. surprised.gif)

May
9
2012

5 mdr. vaccination.

Idag blev Olivia 5 mdr. undersøgt og vacc. og vores lille smuksak vejer nu 7,5 kg og måler 67 cm. Puha, det går hurtigt med at vokse, synes jeg. Så dagen i dag har været træls for lille Olivia, hun har grædt og været utilfreds det meste af dagen surprised.gif( Heldigvis faldt hun tidligt i søvn og vi andre kunne igen høre hinanden og hygge lidt. Sophia lavede flotte fødselsdagskort - hun skal til kæmpe fødselsdag ved tre af sine veninder på fredag og Alexander spillede Nintendo. Der blev endda tid til at læse en god bog ved puttetid.

På fredag skal Olivia og jeg til babysvømning, Sophia skal som sagt til fødselsdag og jeg skal ligeså ved en kollega - stor 30 års fødselsdagsfest med 80'er tema! surprised.gif) Det tegner jo som en god start på en dejlig weekend.

 

May
7
2012

En skøn weekend i København.

Så er der plus på mor/kæreste-kontoen igen efter en skøn skøn weekend i Kbh. sammen med søde Olivia.

Det var ellers noget at en tur derover, da vi i første omgang først kunne komme med tog til Fredericia og derefter skulle med bus til Middelfart, pga. nogle køreledninger på togskinnerne. Det var ikke helt nemt med baggage, barnevogn og lille Olivia på armen, men heldigvis var folk meget søde til at hjælpe os og vi kom da til Kbh. omend med en del forsinkelser. Men sådan er det jo næsten altid med DSB.

Lørdag sov vi alle længe - Tak Olivia-skat, og tog ud for at spise brunch og shoppe lidt. Om aftenen fik vi dejlig mad, Olivia blev puttet og blev derefter passet af Majsen og derefter stod den på fest og farver til Karina og jeg, lige til den lyse morgen.

Søndag blev der, selvsagt, slappet af og togturen hjem gik rigtig godt surprised.gif)

Hjemme havde David, Sophia og Alexander hygget sig rigtig meget med besøg af Solvejg og et besøg i dyrehandelen, hvor Sophia forelskede sig i en fugleedderkop ( Hvordan det så end kan lade sig gøre ) Så det har bare været en rigtig dejlig weekend til alle. Lige hvad vi trængte til!

Og nu er en ny uge jo så startet, som bl.a. står på besøg i mødregruppen, babysvømning og lægebesøg, hvor lille Olivia skal 5 mdr. vaccineres.

 
Panel title

© 2018 lund-krause

Antal besøg: 194

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36991190910339sekunder