maasai-adventure-school - Frivillig program

Undervisning og uddannelse, landdistrikterne uddannelsen, forsknings og udviklingsaktivitet.

 

A -  Maasai undervisning/ Uddannelse aktivitet

B – Landdistrikterne uddannelsen, forskning og udviklingsaktivitet

C – Maasai frivillig overnatning

D – Maasai kvindernes aktivitet

E – Maasai medicin aktivitet

F – Sprog undervisning i Kiswahili / Maasai

 

A – Maasai undervisning/ Uddannelse aktivitet

Her vil du som frivillig undervise masai børn fra forskellige stammer omkring byen Lesoit, undervisningen vil forgå i Lesoit. Undervisningen vil bestå af engelsk, matematik, computer, videnskab, uddannelse, billedkunst, musik, sport og livet. Som frivillig bestemmer du selv din undervisning og alle muligheder er åbne. Undervisningen kan f.eks. består af at tegne, lege og synge. Kun din fantasi kan sætte grænser.

 

B - Landdistrikterne uddannelsen, forskning og udviklingsaktivitet

Her vil du være med til, at hjælpe maasaierne til, at udvikle en mere sikker og sunder livsstil. Der vil være mulighed for, at hjælpe til med at bygge mere solide boliger samt bedre skoler.

 

C - Maasai frivillig overnatning

Lev som en ægte maasai. Kom ud og bo i en hytte lavet af ko afføring sammen med en maasai familie. Sov på koskind i mens du lytter til gederne og køerne som er i rummet inde ved siden af. Oplev livet som maasai kvinde eller kriger for en periode. Hver en del af maasai kulturen og oplev maasai dans, musik og kom på oplevelse i andre stammer. Frivillig som maasai vil sætte dine grænser på en stor prøvelse, du vil få udfordringer og tage tage chancer som du aldrig havde troet du ville gøre.

 

D - Maasai kvindernes aktivitet

Vores frivillige underviser unge maasai piger og kvinder vigtigheden i, at være kvinde.  Selvom de lever i et samfund, hvor kvinderne kommer efter køer og gederne så vil vi hjælpe dem til, at forstå at deres børn og dem selv skal have en uddannelse. De skal lærer at deres børn er deres fremtid og børnene skal føre deres kultur videre. Kvinderne skal blive mere selvstændige og have muligheden for, at uddanne sig, du vil blive imponeret over deres historier som maasai kvinde.

 

E - Maasai medicin aktivitet

Frivillige læger, sygeplejersker, tandlæger og andre medicin uddannede eller medicin studerende kan arbejde her. Arbejdet består i, at hjælpe til hos de syge og være med til, at give din viden videre til lokal befolkningen.

 

F - Sprog undervisning i Kiswahili / Maasai

Fri undervisning i kiswahili som bliver snakket af hele den tanzanianske befolkning, et sprog som er sjovt, at lærer samt det vil gøre rejsen endnu bedre, da det giver bedre mulighed for kontakt til de lokale. Lær 1 ud af flere 100 maasai sprog, som vores frivillige kan benytte i landsbyen Lesoit samt nabostammerne.   

 

Vores frivillige arbejder fra mandag til fredag som udgør 35 timer pr. uge.

Fridage: lørdag* og søndag, samt lokale helligdage.

 

En normal dag:

Kl. 7.00 Står op

Kl. 8.00 Morgen mad

Kl. 8.30 Forbered dagens undervisning eller aktivitet

Kl. 9.30 Cykel eller anden form for transport til dit projekt

Kl. 10.00 Start projektet/arbejdet

Kl. 12.30 Tilbage til Maasai Adventure School, for at slappe af og holde en pause

Kl. 13.00 Frokost

Kl. 14.30 Tilbage til projektet/arbejdet

Kl. 17.30 Færdig på projektet, tilbage til Maasai Adventure School for at slappe af eller bruge tid med andre frivillige samt de lokale

Kl. 18.00 Aftensmad

 

*Lørdag kl. 10-11.30 frivillig undervisning i kiswahili og maasai.

 
 
Panel title
Antal besøg: 483

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,93610191345215sekunder