Macons-hunde - Vores Familie

Vores familie

 

Vi er en familie på 5 som bor i eget hus i en mindre by kaldet Langeskov, på Fyn. Vi har som familiens hobby hunde og Morris Minor. 

Vi har tidligere haft stueopdræt af Tervueren, og vil meget gerne fortsætte med Sheltierne. Så vi håber at Zilkie og Minor  og Minor og Saphire inden for de næste år bliver forældre til flere dejlige kuld. (Hold øje med vores side for vi sætter selvfølgelig fotos på når den tid kommer.)

or: Charlotte, er hjemmegående/invalidepensionist, da vi i vores familie er ramt af en sjælden og arvelig bindevævsdefekt ved navn Ehlers Danlos syndrom. (daglig tale Eds.)

Far: Marc, er uddannet bager men arbejder nu som ufaglært maskinoperatør.
Han går sammen med de to yngste til Taekwondo.

 

Nichlas, har også Eds i en grad som af og til gør hans dagligdag svær især pgr. af kroniske smerter.

 

Alexander, har også Eds. men han har ikke kroniske smerter på samme måde som Nichlas. Han går på Humble musik efterskole og nyder det i fulde drag!!!!


Oliver sidst og også mindst. Har heldigvis ikke, så vidt vides, arvet Eds. Han trives og går  på Rynkeby friskole.

 
Trods Eds og hvad det betyder for vores familie og dagligdag så prøver vi at holde fast i ting som vi som familie kan deltage i. De charmerende gamle Morris hygger vi os også med, og drengene deltager gerne. 

Vi er blevet færdige med den gamle Morris Minor cabriolet og vi har sat fotos ind så man kan følge fremskridtene. Det er gået lidt langsomt fordi vi har har gang i så mange andre projekter, men det er også ok!!!Skriv gerne til os i vores gæstebog!


 
 
Panel title

© 2018 macons-hunde

Antal besøg: 662

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,036071062088sekunder