Mahler - Forside

Kirsten Mahler

Højdevej 6,  8260 Viby J

 

E-mail: kirsten.mahler@gmail.com

Telefon: 6029 5440

LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/kirstenmahler

-----------------------------------------------------

 

Velkommen til min profil.

Jeg er klar til nye udfordringer inden for projektledelse og kommunikation. Jeg har viden og erfaring med at formidle budskaber til forskellige målgrupper, hvor jeg har fokus på budskab, sprog og den valgte målgruppe. Jeg kan koordinere og styre projekter, så den røde tråd sikres i kommunikationsstrategien.

Den er den kreative proces med sprog og formidling, jeg brænder for. I de seneste år har jeg været redaktør på et medlemsblad og et personaleblad, arbejdet med designlinje og haft ansvaret for annoncering i blade og aviser samt nyheder til hjemmesider/intranet. Selve processen med at koordinere projekter, så målet nås, er en af mine stærke sider.

Jeg er sprogligt stærk, og uanset om det er korte nyhedshistorier eller faglige artikler, er min indgangsvinkel at servere hovedbudskabet på en kreativ og vedkommende måde for læseren.

Jeg mestrer Adobe-pakken, SharePoint og selvfølgelig MS Office-pakken. CMS-systemer er heller ingen hindring for mig, og jeg arbejder gerne med Sitecore, Synkron/Dynamic, Umbraco, WordPress eller Drupal, som jeg pt. er benytter i jobbet som webmaster på Dansk Patchwork Forenings hjemmeside.

Jeg ønsker et job, hvor jeg kan bruge mine stærke sider inden for koordination og formidling. Pt. er jeg redaktør og webmaster i Dansk Patchwork Forening, men ikke på fuld tid.

Jeg håber min profil har vakt din interesse, og du er velkommen til at se nærmere på mine erfaringer og kompetencer. Du må også gerne sende mig en hilsen via gæstebogen.

 
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Kirsten Mahler
 

   
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 2023

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36855602264404sekunder