Mahon - Forside

Hej og hjertelig velkommen smiley.gif

Der arbejdes endnu på finpusningen af denne hjemmeside og der skal nok komme mere til smiley.gif

Navnet Mahon er nu endelig blevet noget jeg kan få lov, at skilte med ;) Jeg har nemlig i dag lørdag den 16. januar fået på skrift, at mit katte opdræt hedder MacMahon og det er for mig en meget stor ting smiley.gif Så fremtidige killinger herfra kommer til, at hedde Dk's MacMahons's og så et efterfølgende navn på killingen smiley.gif

Dette er en hjemmeside, hvor der vil komme til, at ske en del ting. Der vil her både blive skrevet om mine højt elskede katte og ikke mindst under siden "dagbog" vil der komme til, at stå en masse om mit liv og og livet generelt smiley.gif Jeg ønsker, at bruge dette site, som en form link til virkelighedens verden. Der vil ikke være navne angivelse på denne side, men der kan forekomme nogen former for udbrud, som kan virke stødende på sarte sjæle... ;) Og til dig der kender mig vil du vide, at jeg ikke mener det helt så slemt endda ;)

Hvis det ovenstående ikke har skræmt dig så endnu engang velkommen og husk lige at "drible" en hilsen over i min gæstebog ;)

                                             varme og kærlige hilsner fra Maria smiley.gif

 God fornøjelse smiley.gif

 

 
Panel title

© 2018 mahon

Antal besøg: 1245

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,7281539440155sekunder