Mahon - Maine Coon's

Der vil her komme en del yderligere om mine katte og grunden til, at jeg har valgt netop denne race, som de katte jeg vil arbejde med, forhåbentlig mange år endnu ;)

Men indtil videre må i nøjes med det jeg allerede har skrevet ;)

Lidt historie

Jeg har altid været hunde menneske og gennem mange år har jeg anset hunden, som værende det dyr jeg altid ville have i mit liv.

Denne opfattelse skulle dog ændre sig drastisk da jeg flyttede til det midt jyske. I den by jeg bor, bor der også en kvinde, som jeg efterfølgende har fået et meget tæt forhold til, men mere om det senere. Denne kvinde har, som det jo nærmest er selvskrevet maine coon katte og det var på grund af hende, at jeg fik øjnene op for dette pragtfulde dyr.

Jeg kom i hendes hjem hen over sommeren, hvor hun havde fået killinger og jeg forelskede mig hovedkulds i de små uldtotter der løb rundt i hendes hjem. Jeg bemærkede deres adfærd og tog mig i, at nyde den måde de opførte sig indbyrdes på. Hende og jeg talte sammen i mange timer og da hun har opdrættet dette utrolig smukke og pragtfulde dyr i 20 år sugede jeg til mig af hendes viden på dette område.


Dette blev starten på en glødende passion, som for hver dag der går stadig vokser i mit hjerte. Mest af alt fordi jeg den 7. januar 2009 blev født den skønneste hankat, som jeg fra da jeg stod med ham i hånden da han var mindre end 24 timer gammel forelskede mig i og nu er den stolte ejer af.

Hans navn er Waukeecoon's Zion han er i skrivende stund faktisk lige blevet 1 år gammel. Og det er meget svært, at forholde sig til, at det er et år siden jeg første gang holdte ham i hånden. Der er gået sin andel af "vand gennem åen" siden jeg sammen med min kæreste besluttede mig for, at han skulle bo ved os.

Når jeg tænker på, at jeg på det år der er gået både har fået en hunkat + et hold killinger... Ja så kan jeg kun smile smøret... for den havde jeg ikke lige set komme, men jeg elsker dem alle sammen på hver deres måde og for hver deres personlighed.

Vores matriark Jossi, som vi kalder hende i daglig tale kom til os sådan lidt ved tilfældighedernes spil. Vi fik hende fordi hende, som jeg tidligere omtalte manglede et sted, at have hende da hun ikke trivedes sammen med hendes andre hunkatte og det tog mig for, at være helt ærlig ikke mange minutter for, at tilbyde, at hun godt måtte komme ned til os. Hun er en smuk cremefarvet med tabby mønstret hunkat, som har det mest vidunderlige og ikke mindst pragtfulde sind.

Hun er en dame der godt ved, hvor hun vil hen og er der noget hun ikke gider så kan man nærmest lige så godt lade være med, at forsøge at overbevise hende for det vil være spild af tid *Gg* Men ikke desto mindre er hun faldet til her og sidste sommer altså sommeren 2009 fik hun sit første kuld killinger, sammen med en hankat, som vi "lånte" der ifl. os ville være et godt match. Og det har siden hen vist sig, at holde til punkt og prikke.


Jossi fødte 5 killinger, hvoraf de 3 var hanner og 2 hunner og dette forløb med, at have killinger i huset skulle hurtigt vise sig, at give liv og glade dage i det lille hjem.

For selv jeg blev overrasket over det arbejde der ligger til grunde for, at skulle give de små en god start på livet. Det skræmte mig på ingen måde, men jeg hvor er jeg glad for, at jeg har en der ved lige ved hånden.

 

 
Panel title

© 2018 mahon

Antal besøg: 1231

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48710989952087sekunder