- Make it good! - Sportsnyheder

Tavshed førte til åreladning i Brøndby-top

12. dec. 2010 14.05 Superliga

Formand Per Bjerregaard og Brøndbys bestyrelse var ikke indstillet på at afgive magt i bytte for en masse penge.Derfor valgte Ole Staxen sammen med Kurt Larsen og Niels Roth at forlade bestyrelsen i begyndelsen af november.

Staxen, Larsen og Roth præsenterede deres idé, der angiveligt ville tilføre klubben 200 millioner kroner, over for resten af bestyrelsen og blev mødt med larmende tavshed.

- De var meget stille. Der var ingen åbning. I de andre bestyrelser, jeg er med i, kan man have dialog og lave kompromisser.

- Interressen for vores forslag var der ikke. Vi gennemgik oplægget til en kapitaludvidelse, og da vi var færdige, blev det afvist med, at det ikke var interessant, siger Ole Staxen i et interview i Berlingske Tidende.

-  Vi blev hverken fyret eller smækkede med døren. Vores rolle var bare udspillet. Det var lidt underligt, for vi kunne jo bare sidde og kigge ud i luften eller på hinanden og sige: Jamen, så skal vi jo ikke være her mere, beretter Staxen.

I interviewet vurderer forretningsmanden desuden, at bestyrelsen i høj grad tror, at man kan drive Brøndby som i gamle dage. Samtidig betegner han ledelsen som svag, hvad angår sportslig indsigt.

Den store åreladning i bestyrelsen førte samtidig til, at direktør Ole Palmå fratrådte sin stilling.


Esbjerg mister anfører til Gent

10. dec. 2010 18.30 SuperligaJesper Jørgensen forlader Esbjerg til fordel for KAA Gent og belgisk fodbold.                       

Dermed mister vestjyderne deres anfører, der har spillet 201 kampe for klubben.                              
                                      
- Det er da spændende, men også meget vemodigt. De kom med det helt rigtige tilbud, og derfor sagde jeg ja i modsætning til andre gange, hvor jeg har sagt nej til andre klubber, siger midtbanespilleren, der har skrevet kontrakt med belgierne frem til sommeren 2013. 
                                      
Gent, der er forsvarende pokalmestre i Belgien, har stadig mulighed for at gå videre i Europa League.


Dansk mix-sejr i Hong Kong

12. dec. 2010 11.26 BadmintonMixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer vandt Super Serie-turneringen Hong Kong Open efter en finalesejr i tre sæt over et kinesisk par.

Danskerne var nede med to sætbolde i første sæt, men fik alligevel vendt situationen og endte med at tage sættet 22-20.

I andet sæt kunne Pedersen og Fischer ikke følge med Nan Zhang og Yunlei Zhao, og kineserne vandt sættet sikkert med 21-14.

Tredje sæt blev lige så tæt som første, og igen viste den danske konstellation sig stærkest. Sættet blev hevet hjem efter ombolde med 22-20.


Stjerne: Vi har berettigelse blandt de bedste

11. dec. 2010 22.37 Øvrig sport

Danmark tabte EM-finalen i curling med 5-3 til Norge, alligevel var Rasmus Stjerne efter kampen ret tilfreds.

- Det var en stor oplevelse. Ikke det resultat, vi håbede på, men når jeg står her med medaljen, så er jeg godt tilfreds.
Det bliver mere tæt, end man håber, vi spiller for tæt med dem, og da de får chancen hugger de til, og det er derfor, de tager sejren, siger han til  Sporten.

Norge var foran hele kampen, og de blev hurtigt defensive, og straffede danskerne for deres fejl.

- Vi har nogle chancer i kampen, som vi ikke får udnyttet. Vi ved, hvad der skal til, vi laver nogle små misere, og de straffer os med det samme, siger han.

Alligevel kommer medaljen som en lille overraskelse i forhold til, hvad forventningerne var, da herrerne rejste til Schweiz.

- Det betyder meget. Vi tog ikke af sted med forventningen om, at vi skulle stå i en finale. Lige nu kradser den lidt, men jeg tror ikke, der går mange timer før, den er ude af kroppen. Og det skal fejres på en ordentlig måde. Det er en fed måde at starte seniorkarrieren på. Det her viser, at vi kan være med, og at vi er berettigede, siger han.


 
Panel title

© 2019 makeit

Antal besøg: 866

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,88854193687439sekunder