malenethomsen - Dagbog
Jan
5
2011

Skriv en overskrift

i uge 45 skulle vi begynder på vores OSO projekt. Det var lidt en hård opgave, at skulle begynde på sådan en lang opgave. Jeg startede med at lave min problemformulering og projektbeskrivelse. Efter jeg havde afleveret begyndte jeg at finde ud af, hvordan man uddanner sig til børnelæge, det tog lang tid, men jeg fik også skrevet en del om det. Jeg nåede ikke så meget de første dage, vi lavede OSO på skolen. Så blev det juleferie og OSO fremlæggelsen var lige pludselig tæt på, så jeg skrev en mail til en børnelæge om hvordan en arbejdsdag var og hvilke fordele og ulemper der var ved jobbet. Jeg er rigtig taknemlig over de svar hun har givet mig, de har hjulpet mig godt videre i min opgave.

Sidste dag vi havde til at lave OSO i, begyndte jeg på mit produkt til fremlæggelsen. Jeg valgte at lave en hjemmeside, da jeg synes det kunne være spændene at arbejde med og lave som en rigtig børnekliniks hjemmeside.

Jeg er nu næsten færdig med min OSO, jeg mangler at øve min fremlæggelse, men det er vidst også det, rapporten er færdig, hjemmesiden er færdig, så kan det vidst ikke blive bedre.

 
Panel title
Antal besøg: 254

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28991103172302sekunder