mallebirds - Gråspurv

4bc4a9a76780a13042010.jpg

 

Gråspurve hannen har grå isse, kastanjebrun øjenstribe og nakkebånd, hvide kinder, sort strube og bryst. Næbbet er sort i yngletiden ellers er det mere gulligt. Hunnen har et gråbrunt hoved med lys øjenbrynsstribe.
Fuglen færdes oftest i flok. En enkelt gråspurv kan i perioden april til august tage ca. 23.000 insekter - udover det den spiser af frø og bær.

 
 
Panel title

© 2017 Mallebirds

Antal besøg: 5101

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,68101191520691sekunder