mallebirds - Jagtfalk

4bd140acd5bbb23042010.jpg4bd140b75928123042010.jpg

Jagtfalken er en rovfugl og det er verdens største falk. Den er gråbrun og meget brede vinger og kraftigt bygget. Dens jagt foregår på en metode hvor falken forsøger at overraske sit bytte og slår det direkte på jorden. Dens stemme høres faktisk kun ved reden. Dens kald er: ”krøei-krøei-krøei-krøei”. Den lever også på høje fjeldområder og klippekyster. Den lever i Skandinavien, Nordamerika, nord Sovjet, Island og Grønland.

 

4bd14104db9cd23042010.jpg

 
Panel title

© 2017 Mallebirds

Antal besøg: 5020

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35844683647156sekunder