Mallorca - Ud og se
   

                             

Porto Cristo


Porto Cristo er en hyggelig by med en god atmosfære og så naturligvis en dejlig strand. Den hyggelige by ligger på Mallorcas østkyst ca 12 km fra Calas de Mallorca.


Turisme er hovederhvervet, men som en af de efterhånden få byer på Mallorca spiller fiskeriet stadig en betydelig rolle. Fiskerbådene ligger side om side med de store flotte lystyachts i havnen.


Selv om det i princippet er en stille og fredelig by er der meget liv i byen om dagen og også ret meget trafik. Det skyldes, at en af Mallorcas største turistattraktioner ligger tæt på byen. Det er grotterne Coves del Drac som blandt andet gemmer på Europas største underjordiske sø. Grotterne er en oplevelse at se, men husk hvis du har besluttet dig for at besøge dem en dag hvor der er overskyet eller tegn på regn så kom i god tid, for mange andre har fået samme ide.


På vejen bag stranden ligger der forskellige restauranter, flere med god udsigt over stranden. Fra havnen er der flere ture med båd, flere med glasbund og en katamaran.

 

 


Golf på Mallorca

 

Mallorca kan byde på rigtig mange gode golfoplevelser. Sæsonen starter når mandeltræernes hvide blomst lyser øen op i foråret. Allerede i Februar luner forårsolen så det er rart at færdes ude i timevis.

Der er 19 golfbaner fordelt ud over hele øen. De har alle en høj international standard. Har du ikke selv medbragt golfudstyr kan det som regel lejes på banen, dog ikke golfsko. På de fleste golfbaner findes der særlige baner for uøvede golfspillere. Disse kan dog oftest kun benyttes i forbindelse med undervisning.


 
Panel title

© 2019 mallorca

Antal besøg: 23512

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36087703704834sekunder