malouommad - Forside

   Velkommen til min side om kost, træning og sundhed!

 

Her vil du finde inspiration, opskrifter, madplaner, træningsplaner, kostplaner, artikler, videoer, links og meget andet til optimering af din livsstil!

 

Jeg er en 20årig, ung, dansk kvinde, der prioriterer helbred og livsstil meget højt på dagsordenen, og jeg vil her forsøge at dele mine idéer, tips og råd til hvordan DU kan føre en sund og velfungerende hverdag, uden at skulle ofre oceaner af din sikkert travlt optagede tid i en stresset hverdag på at spekulere over hvordan man skal få job og hverdag til at hænge sammen med motion og planlægning af en sund kost, der samtidig holder sig indenfor et fornuftigt budget!

 

Det er ikke så svært som det lyder! Og jeg skal med min side nok give dig en guide, der hjælper dig på alle kanter. Har du spørgsmål, ønsker eller idéer til siden, skriv endelig en mail til julie_malou2206@hotmail.com og mærk mailen med overskriften: 'Om mad' og jeg vil svare på alle seriøse svar og bemærkninger, og måske endda poste dit spørgsmål(anonymt) på siden så andre kan få gavn af det.

 

Jeg laver løbende motiverende videoer med såkaldt healthspiration som postes her og kommentarer modtages med kyshånd!

 

DEJLIG sommer til dig! Ud og rør dig i solens stråler!! Få noget d-vitamin!! Kys og knus fra mig :D

 

 

500beacc5705d22072012.jpg       

   
 
Panel title

© 2018 malouommad

Antal besøg: 86

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5468921661377sekunder