Maluna Venture Development & Investment - Hvem vi er

Vi er en non-profit organisation, hvor overskuddet fra virksomheden MDCC - Management Development, Coaching & Strategic Communication videreføres i egne og andres socio-økonomiske forbedrende projekter. 


Det kan være projekter, der gennemføres i Danmark eller udviklingslande.

Børn og deres udviklingsmuligheder ligger os meget på sinde. Helt fra de første leveår. Og vi vil meget gerne medvirke til projekter, der bistår forældre og børn, i at opleve opvækst-tiden sammen, som en tid med megen glæde, sjov og lærdom.

Etablering af børne- og forældrehjem i udviklingslande, med tilknyttet sundhedsordninger samt erhvervstræning,- det er en type projekter, der derfor ligger os meget på sinde at gennemføre fremover

Forældreløse børn samt enlige forældre med børn, med svære muligheder for at give sig selv og deres børn en anstændig hverdag og gode udviklingsmuligheder,- det er mennesker vi gennem vores projekter, meget gerne vil bistå i at opnå et holdbart grundlag for en anstændig hverdag og fremtid.

Samarbejde med danske virksomheder, på en måde, der befordrer ovenomtalte positive ønsker for børn og forældre i svære leveforhold, i udviklingslande, det er virksomheder som vi meget vil mødes med, for at drøfte samarbejds- og udviklingsmuligheder. 

Vores faglige baggrund for ovenstående ambitioner, er nok bedst forklaret ved at henvise til virksomheden MDCC via dette link:

 
Vi håber på støtte og opbakning fra mange mennesker og virksomheder, omkring vores aktiviteter. Frivillige og veluddannede mennesker, vil vi også meget gerne kontaktes af.

Hermed starten på en ny virksomhed, som jeg helhjertet ønsker gør en stor forskel for forældre og børn, på en måde, så de forholdsvis let kan have en hverdag med megen glæde, kærlig og lærdom, sideløbende med en selvforsørgelse.

Med venlig hilsen
Marcus Vigilius Brendstrup  
 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70953798294067sekunder