Marias - Life is a bitch
May
16
2011

Life dosen't bring any gurantees

Vi kan få garanti på fjernsyn, ure, biler you name it.

Men hvorfor er der i virkeligheden ingen garantier på livet?

Det ville da være dejligt nemt, hvis vi bare kunne gå ned i den nærmeste Føtex og bytte vores liv, hvis det viste sig at være noget lort.

 

Det er sådan at jeg står i et kæmpe dilemma lige nu.

Bør man vælge noget, hvis man er i tvivl; Er det så i virkeligheden det værd?

Jeg ville ønske at nogen kunne give mig nogle garantier, nogen garantier for at det ville gå godt, for at mine handlinger ikke ville blive endnu en fiasko, garantier for alt alting nok skal blive godt igen. For det er virkelig svært at tro på nogen gange!

Jeg ville ønske jeg vidste hvad der ventede mig om 10 år, jeg ville ønske jeg havde noget at tro på, noget at se frem til. Indtil da må jeg forblive uviden og vente på hvad skæbnen bringer mig.

Det ville måske i virkeligheden være lidt kedeligt, hvis jeg kendte hele min fremtid, men jeg ville bare ønske at nogen kunne bekræfte mig i at jeg ville blive lykkelig! 

 

Life is a bitch

 

- Maria

May
15
2011

Flødekartofler, chokolade, alkohol og godt selskab - Så bliver det ikke bedre!

Ja man vel lov at synde en gang imellem :D

Fredag stod den på kinesisk, fredagsrock og spanskrør.

Erik Hassle væltet Tivoli og det var en oplevelse udover det sædvanlige; Køn det var han ikke, men alligevel formåede han at stjæle mit hjerte på blot 2 minutter med hans charme, klodset moves og sprøde stemme.

En af de bedste live optrædens jeg har set længe!

4dd044753bf1415052011.jpg

 

Klassikere som: "Hurtful", "Don't Bring Flowers After I'm Dead" og "Bump In The Road" blev spillet, men også sange fra hans nye album som "Family Affair" og "Are You Leaving".

Hans koncert gav mig straks lyst til at gå hjem og downloade hans nye album "Mariefred Sessions"

 

Søndag stod den på konfirmation. Jeg havde sammen med min veninde fået en tjans som tjener til en anden venindes lillesøsters konfirmation. Den stod selvfølgelig på lækker buffet og islagkage til dessert, som vi også fik lov til at smage på.

På trods af det lidt hårde arbejde, hygget jeg mig virkelig og nu med et par 100 kr. rigere, fortryder jeg ikke at jeg sagde ja.

Dog må jeg indrømme at jeg fik lidt mere at drikke end en almindelig tjener måtte. Tja.. Det hænder af og til at det går lidt stærkt smiley.gif

Af en eller anden grund gik jeg hjem med en helt fornyet følelse, som ikke helt kan beskrives med ord. Jeg havde bare lyst til at smile til hele verden og lige pludselig føltes alt bare helt rigtigt, underligt? Men jeg klager ikke.

 

- Maria

 

 

May
15
2011

Mit spændende liv

Ja okay, spændende vil jeg nok ikke lige kalde det, nærmere lidt kedeligt, men alligevel synes jeg at jeg har lyst til at dele lidt af min hverdag med jer smiley.gif

 

Jeg kan jo starte med at præsentere migselv:

Jeg hedder Maria, jeg er 17 år gammel og bor i København.

Lige pt. går jeg ikke skole af lidt forskellige grunde.

Jeg bruger meget af min tid på at træne og er måske en lille bitte smule fanatisk når det handler motion, men det er da heller ikke helt dårligt, hvis jeg selv skulle sige det?

Jeg vil egentlig ikke fortælle så meget mere, ønsker hellere at I skal danne jer et billede af hvem jeg er, ud fra mine forskellige indlæg.

 

- Maria

 
Panel title

© 2018 marias

Antal besøg: 33

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64694213867188sekunder