Mariesbeauty - Hårtips

Hårtips:

 

Hvordan får man håret til at voksne hurtigere og hvordan holdes det langt?
Et hvert "normalt" hår fra gennemsnittet så vokser håret mellem 1-1,5 cm pr. måned. For at få det til at vokse hurtigere, skal der lidt til. Samtidig skal det også "passes", hvis det skal beholdes sundt, stærkt og stærkt.
De fleste tænker, at "hvis jeg lader håret gro, bliver det langt" - sandt nok. Altså til at starte med... Men så begynder spidserne altså at spalte, og dernæst bliver håret altså kortere og mere slidt. Så derfor skal du "studse" hårspidserne en gang i mellem, ved at klippe en lille halv centimeter af enderne hver 6. uge, så håret kan nå at vokse ud, så du ikke bare klipper det for kort. Ved at studse enderne, får ikke håret til at gro hurtigere.. Det er kun en myte! Men så knækker håret ikke.
Blod til hovedet er godt! For det gør, at kroppen laver flere hormonstoffer, som gør at man får mindre stress. Og for at få håret til at pumpe blod til hovedet, skal man motionere. Det virker også rigtig godt til hårvæksten, når du motionerer, fordi hormonskiftet gør, at rødderne eksploderer i hårvækst!.
Noget rigtig vigtigt er, at du får nok søvn! 8 timer hvert døgn, skal være i drømmeland, for det gør, at hormonerne holdes ved lige og kan derfor ikke forstyrres.
Så skal man jo selvfølgelig også vaske håret, for at holde det rent. Og det skal vaskes rigtigt. Og det gør man ud fra hvilken hårtype man har. Man skal gennemsnitlig vaske håret hver anden til hver tredje dag, men der er forskelle. Har man fedtet hår, skal man vaske håret ca. 5 gange om ugen. Har man meget tørt hår, så er det ca. 3 gange om ugen. Jeg vasker selv mit 4 gange om ugen, og jeg har normalt hår. Har man fedtet hår, kunne det være, at man skulle til at bruge mindre balsam (hvis man bruger det). Og tørt hår så brug mere... 
Så må du nyde de sidste 16 timer i åbenlyset, for hvis du er meget indenfor i indelukket hus, lægger der sig støv og skidt i hårbunden og bremser hårvæksten. Det beskidte lag forstyrrer hormonerne og bremser derfor væksten. Så man skal huske at lufte ud i huset, for at få luft ind og/eller være rigtig meget udenfor, for at få frisk luft i hele sindet!
Lyset fra solen giver også mange C-Vitaminer, som hjælper hormonerne med at voksne hurtigere og bredere, som dernæst får håret til at vokse hurtigere.
Kender du følelsen af, at dine negle er blevet længere/større efter et varmt bad? Det er rigtig nok! Varmen udvider neglene og faktisk også håret, da negle er døde hudceller og hår er døde hudceller fra neglene. Der er bare en forskel på udvidelserne mellem hår og negle. Neglene "skrumper" igen efter noget tid, mens håret får lov til at forblive strukket ud. Det tørrer bare og bliver længere. (Men det er ikke noget man kan se forskel på i øjnemål, for det er ikke ret meget)........
Men altså. Varme øger hårvæksten, men kan skades i visse tilfælde. Varmt klima er rigtig godt for håret, og det er rigtig varme bade også. MEN for meget varmt vand skader klart håret, og det tørrer håret ud og kan bremse og/eller bare skade håret + hårvæksten.
Håret har også meget brug for massage! ^^ Så find pilfingrene frem og masser din hovedbund! Det stimulerer blodcirkulationen, som gør, at håret optager flere næringsstoffer og forhindrer mange flere toksiner (gift som er i forskellige varer).
Så er der jo sund kost, som man altid får at vide, og det er jo klart! smiley.gif Spis grøntsager, nødder, frugt, naturlig olie som tilbehør, fisk, lidt kød og yoghurt.
Så skal man huske at begrænse brugen af "hår-værktøjer" (fladjern, krøllejern, krepjern osv.), fordi det slider voldsomt på håret. Man skal hellere glatte håret ved at føntørre det, end ved at glatte det med fladjern. Men helst bare lufttørre det.
Undgå stramme hestehaler og elastikker - brug hårklemmer! Lad hellere håret hænge, eller sæt det op med klemmer, i stedet for hestehaler med elastikker og sådan, for det slider veldigt angry.gif!
Når du tørrer håret, skal du ikke "rive eller flå" i det med håndklædet, men tørre det ved at trykke og klemme omkring det. Nærmest "duppe" det på en måde..
Hold håret væk fra det helt knastørre, ved at huske hårkure og hårmasker og lave dem efter eget behov. En gang om ugen er fint til normalt hår. Man kan fx godt bruge avokado, mayonnaise, æggeblomme/æg, kokosmælk, olie eller andet fra køkkenet lige til at putte i håret.
 
Panel title

© 2017 Copyright

Antal besøg: 24904

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,009584903717sekunder