velkomm - apple

4deba02f93f8305062011.png

Stor mystik om Apples kommende cloud-tjeneste

Som noget helt ekstraordinært har it-giganten Apple offentliggjortsit program for selskabets kommende udviklerkonference, Worldwide Developers Conference i San Francisco, der løber af stablen i næste uge. 

På konferencen vil Apple blandt andet løfte sløret for sin kommende cloud-service, iCloud,  som har været stærkt omdiskuteret, siden æble-selskabet købte domænet icloud.com for 22,6 millioner kroner for nyligt. 

Apple har endnu ikke givet nogle beskrivelser af, hvad selskabets kommende iCloud er for en størrelse, eller hvad produktet kommer til at indeholde. 

Rygtemøllen i musikalske omdrejninger 
Selskabet har i det seneste år har smidt omkring fem milliarder kroner i et knap 50.000 kvadratmeter stort datacenter i den amerikanske stat North Carolina, hvilket svarer til størrelsen af 10 små fodboldbaner.   

Tavsheden fra Apple har sat rygtemøllen på overarbejde; hvad gemmer sig bag Apples iCloud, og hvad skal it-virksomheden bruge sit store, nye cloudcenter til? 

Det hotteste rygte er, at Apple pønser på at lancere en streaming-musiktjeneste, som rivalerne Amazon og Google også har smidt på nettet. 


Modsat boghandleren og søgemaskinen har Apple ifølge teknologisitet Techcrunch i månedsvis forhandlet med de helt tunge drenge i musikindustrien. 

Integration med iTunes? 
Techcrunch erfarer, at Apple allerede nu har indgået aftaler med tre-fire store pladeselskaber. 

Teknologisitet spekulerer i, om iCloud muligvis skal arbejde sammen med musikafspilleren iTunes, der analyserer brugerens desktop-musik og derefter kan spejle sangene i iCloud. Dermed slipper brugeren for at uploade musik til nettet. 

Apple har dog tidligere forsøgt med streamet musik uden den store succes.  

iMovie og iStorage 
It-nyhedssitet Cnet mener derimod, at Apple efter lang tids lobbyisme i Hollywood har planer om at lancere streamet videotjeneste på nettet via iCloud. 

Det rygte har Apple vanen tro valgt at undlade at kommentere på. 

Et andet bud i samme kategori er streamede tv-serier, som Apple allerede sælger fra sin iTunes-butik til download, men nu kan ses direkte online. Også Cnet gætter på, at der kan gemme sig musikalske nyheder på mandag, når iCloud-skyen lettet. 

Briterne fra BBC grubler over, om Apple lancerer en online-storagepakke, som man eksempelvis kender det fra Dropbox.com, mens andre netaviser har bud på fotogallerier, online-spil og taletjenester. 

One more thing... 
Med andre ord - der er frit slag i bolledejen til spekulationer om, hvad Apple har i posen omkring den kommende iCloud-service. 

Én ting burde dog være sikker: Selskabets ubestridte topchef og stifter, Steve Jobs, vil trodse sin kræftsygdom og selv gå på scenen for at tale om iCloud. 

Det vil i givet fald blive Steve Jobs' første offentlige optræden siden marts, da han præsenterede iPad 2

På konferencen vil Steve Jobs også fortælle om nye opdateringer til Mac OS, og det får Techcrunch til at spekulere i, hvordan og hvor dyb integrationen mellem iCloud og Mac OS vil blive, da begge annonceringer kommer samtidigt på en udviklerkonference. 
 
Panel title

© 2019 martin2500

Antal besøg: 298

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60134482383728sekunder