MDCC - Professionel Karakterudvikling

Når større forandringer, i organisationer og samfund tager fart, så ses altid en leder, der ved sin blotte tilstedeværelse, er forandringsskabende.

 

En sådan leder, har en særlig karakter, der i de givende omstændigheder, er meget forandrings- og udviklingsskabende. Mange mennesker forbinder sådanne ledere med et personligt karaktersæt, af en hel unik beskaffenhed, der er nærmest genetisk medfødt.


Det er en fejlantagelse, idet forklaringen er at sådanne ledere har gjort sig nogle unikke overvejelser, foranlediget af deres fortid og ønsker til fremtiden, som giver dem mulighed for at træffe nogle helt unikke beslutninger, i de givne omstændigheder. Unikke beslutninger, som nogle ledere, uhindret internaliserer i deres personlighed. Og netop evnen til at internalisere beslutninger i sin personlighed, foranlediget af ens fortid og ønsker til fremtiden,- det er Professionel Karakterudvikling.

 

Professionel Karakterudvikling, giver dig mulighed for at vælge roller, som i særlig grad befordrer den forandring, som du ønsker at se omkring dig.  

 

Forandring skabt ved hjælp af Professionel Karakterudvikling, kan yderligere styrkes via Strategisk Kommunikation, hvor Strategisk Kommunikation benyttes til at åbne op for forandring hos de mennesker, som du ønsker at påvirke, som led i at sikre forandringen du ønsker gennemført, bliver gennemhørt hurtigt og let.

 

Som led i at arbejde med Professionel karakterudvikling, er det næsten uundgåetligt at komme omkring Motivationssamtaler, hvor man i særlig grad drøfter grundlaget for man ønsker nogle særlige forandringer indtræffes i ens privatliv, ens arbejdsliv, ens virksomhed og landet man beboer.

 

Motivationssamtaler, gør tit man finder ind til sårbare områder af ens eget livsforløb, og netop derfor er det vigtigt at være omsorgsfuld og forstående over for sig selv.

 

Som støtte til Motivationsamtaler, gennemfører jeg også Omsorgssamtaler med Humor. Når humor indgår, så er det fordi disse samtaler ikke er af terapeutisk karakter, men derimod udviklingssamtaler, hvor det handler om at lære at grine af alvorlige situationer, for at genfinde sit mentale overskud og dermed gennemføre de ønskede forandringer, med et væsentligt mentalt overskud.

 
Panel title

© 2018 mdcc

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45331311225891sekunder