- Høringssvar - netværksledelse

Høringssvar vedrørende netværksledelse i Strib og administrativ fælles ledelse af Børnehaven Stribgaardvej og Børnehaven Vivaldi.


Vi anerkender det store forarbejde som administrationen, engagerede arbejdsgrupper og andre med tilknytning til de berørte institutioner har ydet, og vi hilser et hvert tiltag for konstruktiv nytænkning velkomment.

Vi har intet imod, at omrokering på ledelsesområdet og effektivisering går hånd i hånd – specielt ikke, når det som her resulterer i frigivne ressourcer, som i en samlet ramme beholdes på området til gavn for vores børn.

Dog må vi anbefale, at man løbende evaluerer netværksledelse i en prøveperiode, og at konsekvensen af utilfredsstillende evalueringsmål, er en tilbagevenden til ledelse af Stribgaardvej og Vivaldi hver for sig.

Når det kommer til den økonomiske baggrund, er vi til gengæld dybt forundrede over, at en del de frigivne midler fra den ubesatte leder-stilling ifølge vores oplysninger bruges til finansiering af en afgående leders pensionsindbetalinger. Det er en uforståelig sammenblanding af den aktuelle ledelsesreform og Middelfart Kommunes pensionsmæssige mellemværende med en afgående leder, og det resulterer i en unødvendig reduktion i institutionens ressourcer.

Med venlig hilsen

Styregruppen, Forældrenævnet i Middelfart Kommune
 
Panel title

© 2023 Copyright

Antal besøg: 17993

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.16141700744629sekunder