Menneskets udvikling - Vores leveforhold

 

 

 Socialt.

Noget af det specielle ved mennesker er, at de har nemt ved at tilpasse sig et nyt sted, og danne samme adfærdsmønster som dem der bor der. Så lige meget hvor på kloden et menneske befinder sig, kan man se de samme adfærdsmønstre ved nogle af menneskerne.
Mennesker bor også i flokke med et hierarki ligesom dyr, men forskellen er, at mennesket selv kan tænke sig frem til, hvornår de ikke vil være med, og så kan de melde sig ud, og sådan fungere det ikke helt for dyrene, for de kan gøre oprør mod hierarkiet men ikke ud fra et bevidst valg. Vi har altid prøvet at bruge vores viden til at leve med. Men efterhånden som vi blev klogere, levede vi også på en anden måde. Mennesket har fået en gave, og den prøver vi at bruge bedst muligt. Vi begyndte for eksempel at regne ud hvordan man jager bedst. og til sidst er vi her. Vi lærte at kommunikere og snakke. det var meget vigtigt for den måde vi levede på. Vi kunne samarbejde på en helt anden måde.

4d9c6041a8a5106042011.jpg

Sammenlignet med de skovlevende Orrorin og Ardipithecus, tyder det på at sahelanthropus levede i eller nær galleriskov ved en sø tæt på savanne og græsstæppe.

 

For meget lang tid siden da vi næsten lige var blevet til mennesker, brugte vi alt fra naturen. Vi jagtede føden og spiste det råt. Indtil vi opdagede ilden. Vi fandt hurtigt ud af at bruge den til vores formål. Vores viden voksede hele tiden ved at vi opdagede nye ting. Og den viden bruger vi hele tiden på at leve anderledes. Fra hulemænd uden el, ild og olie o.s.v.
Til mennesker der bor i pæne huse og har el, ild, luksus ting og medicin. Miljøet har også ændret sig meget siden. Det har ændret sig ved at vi har lært at samle os og bygge byer. Før levede vi i skoven. Det har også ændret sig ved at vi har fællet regnskoven og co2 udslip.

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 86

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33923888206482sekunder