Meryem Kozan - Danmark og de kendte
May
26
2013

De "kendte" i Danmark

Jeg er så chokeret over, hvor Danmark er på vej hen. Jeg gider faktisk ikke bruge min tid på, at skrive lange kommentarer, hvor jeg så får latterlige svar tilbage som ikke engang omhandler emnet. Derfor vælger jeg at skrive et indlæg, så jeg for engangs skyld kan komme ud med det hele på én gang.

Christian Jensen, Makka Bakka, Emil Vahl, Fie Laursen og alle de andre "kendte" mennesker. Jeg er så træt af at se jeres latterlige videoer overalt i min hverdag uden at kunne undgå det. Jeg forstår ikke jeres lille spil med alle jeres "likes" og vil heller aldrig kunne forstå det.

For det første springer i ud som fornuftige mennesker, der virkelig er ude efter at nå sit mål i livet, men jo mere i åbner munden, desto værre bliver I. Når I så endelig får blod på tanden, jamen så vil I have meget mere. I bliver aldrig tilfredse og til sidst vil I drikke toiletvand og alt muligt andet latterligt for at opnå jeres skide "likes" på socialnetværket facebook. Jeg vil aldrig nogen sinde kunne sætte mig ind i nogen af jeres synsvinkler og jeg håber aldrig på at se verden som I ser den!
Jeg vil gerne starte med at komme ud med noget om Fie Laursen. Jeg har ALTID sagt til folk, at det var latterligt at gå hendes vej. For det første bliver hun kendt for at være et mobbeoffer, FINT NOK. Jeg har aldrig nedværdiget hende for det, men derefter vælger hun at gå en vej, hvor hun så ender med at få en helt masse yngre pigers opmærksomhed. Tror I så ikke også, at hun begynder at lægge billeder ud på nettet, hvor hun næsten ikke har noget tøj på? Jamen altså. Hvis du absolut ville opnå opmærksomheden den vej, hvorfor fanden kunne du så ikke vente et par måneder eller år, så alting faldte til ro?

Også er der så Makka Bakka. Jeg ved ikke engang om det er hans rigtige navn. Han er så også iblandt de mennesker, der bliver VED med at komme frem på min facebook-startside. Han giver udtryk for at være dummere end han er og det er der kun et forklaring på: Knægten har problemer med sit selvtillid og har utrolig meget brug for opmærksomhed. Og når de fucking respektløse mennesker, der så skriver dårlige kommentarer og giver ham bank gør sådan noget, får mennesker der OGSÅ har lyst til at være en del af noget stort så chancen for at støtte ham. Derved får han bare endnu mere opmærksomhed og fordi han ligesom ALLE de andre smager blodet på tanden, jamen så gør han sig selv mere og mere til grin for at få ENDNU mere.

De mennesker, der ønsker at disse kendte ikke fortjener en dyt, jamen så lad dog forhelved vær med at give dem mere opmærksomhed.

Det værste er, at årsagen til deres søgen på opmærksomhed på nettet, må være fordi de må føle sig utrolig alene og det må give dem en stor ego at føle sig så "kendte".

Derfor er jeg ked af det: Folk snakker mere om Mikkel fra bloggens madpakke end de snakker om fx Medina.

Har ordet "blogger" slået fejl i Danmark eller hvad? Hvornår stopper folk med at se latterlige videoer og spilde halvdelen af deres liv på at tjekke andres liv?
Hvornår lærer mennesker, at de skal bruge deres krudt på at sætte sig et mål og opnå det, i stedet for at spilde deres liv så meget på ligegyldige ting som alligevel IKKE vil huskes som andet end noget pis om nogle år? Når jeg siger et mål, så mener jeg IKKE 10.000 likes eller hvad fanden folk nu tænker på.

Nu skal det hele ikke gå ud over disse mennesker, de er bare eksempler for mange af de mennesker, der gør sådan.

Selvfølgelig vil der være mange mennesker, der vil argumentere imod min mening og sige, at de må gøre, hvad de har lyst til.
Ja, det må de, lad dem gøre det, men jeg gør det samme. Skriver hvad jeg har lyst til ..

Danmark er blev tung i røven. Alt er blevet sjov og ballade og selvfølgelig hænger det også sammen med at regeringen fucker op. I tilfælde af at kloge mennesker vil læse indlægget, vil de sikkert rette stavefejl og begynde at tæve mig med deres ord, men jeg er så ligeglad som overhovedet muligt. Jeg er en af dem, der stemmer for, at Danmark skal vågne op, især de unge!!

 
Panel title

© 2018 meryemkozan

Antal besøg: 220

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45219993591309sekunder