Mettes Chinchillaer - Når du mister en kær ven
                            Når du mister

Ja der er næsten ikke noget værre, end at miste et kæledyr, man var knyttet til. Jeg har selv prøvet at miste. 

Det kan være rigtig svært, at komme over det der er sket. Jeg prøvet at miste indtil flere kæledyr, men det er aldrig nemt! Men et godt råd; Græd sorgen ud! Det er helt okay at græde, du skal ikke være bange for at vise dine indre følelser. Du skal ikke være bange for, hvad andre mennesker tænker, om du så har mistet et hamster, er det hårdt alligevel. En anden ting, det gjorde jeg altid, skriv et brev til dit afdøde kæledyr, skriv i brevet lige hvad der kommer fra hjertet, derefter kan du jo lægge brevet til dyret når du begraver det. 

En meget vigtig ting!! Du må ikke bebrejde dig dyrets død! Det er noget af det værste, du kan gøre mod dig selv. Det kan også være rar at snakke med en om det, men med en der forstår hvor hårdt det er at miste et kæledyr..

Så hvis du har lyst til at skrive og fortælle, om din sorg over et kæledyr som du har mistet. Så er du velkommen til at skrive på min mail. (se nederst) Så vil jeg støtte og hjælpe dig, for jeg ved hvor hårdt det er. 
Min far sagde engang, da vi mistede vores hund som havde været syg i lang tid og så skulle han aflives: ''Hvis du er ked af det, vil Marko (vores hund) også være ked af det oppe i himlen'' Eller bare husk ''Dyret er fysisk væk, men det er stadig i mit hjerte''

Du kan skrive til mig og fortælle på denne mail: ILBaB@live.dk - Så vil jeg skrive hurtigt tilbage til dig, og hjælpe dig ;)
 
Panel title
Antal besøg: 40

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,1265749931335sekunder