Mia Rosenlund - Forside

HEJ!

HVIS I BESTILLER NOGET SÅ SKRIV EN MAIL TIL MIG HVAD DET ER!
- miarosenlund@hotmail.dk eller skriv en besked til mig på 20960162.

Jeg har selv lavet og designet smykker i de sidste to år, hvis ikke mere, men nu vil jeg gerne sælge noget af det, så jeg har råd til at lave massere af nye smykker igen.
Skriv endelig i min gæstebog og giv mig DIN mening

Det kommer til at foregå således:
- Alt det jeg har inde på min hjemmeside sælger jeg. 
- I betaler selv forsendelsen.
- Hvis jeres smykke går i stykker, ringer/skriver i til mig, så ser jeg på og
  jeg kan reparere det.
- Hvis det i har bestilt ikke kommer frem, så er det IKKE mig der står for 
  det, det er jeres eget ansvar.
- Jeg sender ikke jeres smykker, før pengene er gået ind på min konto.

Jeg har lavet det således at i selv kan designe et armbånd, ring og et par øreringe. Hvis det er det du vil skal du gå ind under "Design dit eget armbånd", "Design dine egne øreringe" eller "Design din egen ring".
Inde i de tre mapper er der billeder af en masse ting som du kan få på få dit armbånd, din ring eller dine øreringe. Inde på hvert billede står der et nummer under billedet, det er det nummer du skal sende til mig, så jeg ved hvad du skal bruge. Hvis der mangler noget så skriv til mig, så sætter jeg det ind og sætter nummer på det. Du kan også selv finde nogle ting rundt på nettet og sende et billede af det til mig, så skal jeg se om jeg selv kan skaffe mig det. Hvis der er noget bestemt du kigger efter, så skriv, jeg vil gerne hjælpe dig, jeg kender mange sider.
Når du har fundet ud af de ting du skal bruge, går du ned i den der hedder "Bestilling og kontakt", der skriver du til mig de numre du har valgt. HUSK at skrive om det er et armbånd, en ring eller øreringe du skal have lavet. 
Dette kan godt tage op til en uge, da det nogle gange tager lang tid at få materialet hjem. Jeg lover at jeg skynder mig så meget jeg nu kan og jeg skal gøre mit bedste. Under mine sider har jeg vist nogle materialer, der står inde under dem, hvor mange farver jeg kan købe og hvilke størrelser smiley.gif

Jeg har lige lavet denne side, så det er ikke alt der er klar endnu, men jeg prøver at lave en masse når jeg lige finder tid til det smiley.gif

Håber meget på at det bliver en succes smiley.gif


 
Panel title

© 2019 miarosenlund

Antal besøg: 6137

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,85005807876587sekunder