michaellarseneletrikerelev - Ansøgning

Mangler i en ny elektriker-elev?
Så kig videre ned på siden da i vil finde en højest kompetent elev der kan sit kram og har sans får godt arbejde

 

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg er 20 år gammel og jeg har 9kl examen, jeg buget meget af min fritid foran min computer, jeg er an energisk person, som gå meget op i hvordan mine omgivelser har det, er en glad person, jeg laver aldrig noget halvt, en person som er lærenem og som kan tage ansvar for sig selv, og det jeg har med at gøre.

Jeg har interesse inden for kundepleje og for at gøre et mit besøg hos kunderne til en god oplevelse, for både kunde og medarbejder.

Jeg er villig til at arbejde i weekender og uden for normal arbejdstid.
Jeg er god til at sætte min egen hverdag.

Jeg er færdig med grundforløbet i juni 2011. Jeg har ikke fået karakterer endnu, men hvis i gerne vil have dem sender jeg dem hurtigst mulig når jeg får dem. Jeg er god til at færdes på en arbejdes plads såvel osse hjemme hos folk, er meget stabil person går meget op i at møde til tiden gerne 5-10 minutter før for at være sikker på at jeg når i tide.

Grunden til at i skal ansætte mig som jeres elev er at jeg er en glad person som kan se det lyse i næsten alt, jeg er god hos kunderne, har ingen synlige tatoveringer, og har ingen piercinger. Er en gennemsnits person hvad udseende angår og er af normal bygning(billede vedlagt), kan komme godt ud med næsten alle type personer om så det er rige fru. Hansen eller om det er fattige Klaus.

Jeg taler dansk, og engelsk(på middel), og kan også skrive de 2 sprog.
har førstehjælp kursus, kørekort B, og brænd-bekæmpelse kursus

 

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Michael Hummelshøj Larsen

 

Vedlagt: CV, billed. Andre relevante referencer fremsendes gerne på opfordring

 
Panel title
Antal besøg: 22

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64562797546387sekunder