Michael`s Dagpleje - Om min dagpleje

Åbningstider

skulle der være nogle problemer ang. åbningstid er jeg til at snakke med.

Ferie og lukkedage

Ved ferie og lukkedage, skal I selv sørge for pasning af jeres barn. Det samme gælder ved min sygdom.

Jeg holder lukket følgende dage:

Jeg har ferie i uge 7, 42, og .. ;0)

Pris og betaling:

I min dagpleje er prisen for en fuldtidsdagplejeplads 6.900 kr. (1.725kr.) pr. måned hele året, uanset om der holdes ferie, fridage eller opstår sygdom. (der er en stigning hvert år d. 1 jan. på ca 200,- kr hvoraf egenbetalingen er ca. 50,- kr) pr. mdr. betalingen

Kommunen giver tilskud på ca. 75 % til forældre, som vælger en privat børnepasningsordning: dvs. kommunen tilbagebetaler 5.175 kr. til jer, så I som forældre ender med at betale 1.725 kr. pr. måned for en dagplejeplads. Og hos mig skal I selv medbringe bleer – det er ikke med i prisen.

Forældrebetalingen bliver ofte billigere end en tilsvarende kommunal dagplejeplads. Tilskuddet tilbagebetales forud af kommunen, når forældrene har udfyldt en blanket, som bl.a. kan findes på Esbjerg kommunes hjemmeside. Der gives også søskendetilskud til privat børnepasning. Forhør nærmere ved kommunen.

Prisen inkluderer evt. morgenmad, frokost/ middagsmad, frugt og mellemmåltider. Speciel babymad skal dog selv medbringes.

Der indgås en betalingsaftale mellem forældre og dagplejer, som underskives af begge parter. Betalingen skal ske månedsvis forud, senest sidste hverdag i måneden på dagplejerens konto.

 
Panel title
Antal besøg: 85

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50560712814331sekunder