Michelle Serritslev.. - My baby..
March
17
2012

-'Uge 39 + 4...''

Lørdag d. 17-03- 2012..

Hold dog op hvor jeg dog bare synes ventetiden virker lang. Jeg kan overhovedet ikke rigtigt mærke, at der er tegn på, at min fødsel går igang og det går mig faktisk utroligt meget på, da jeg jo helst ikke vil have, at det skal sættes igang.. 
Jeg vil allerhelst have, at min fødsel går igang af sig selv og helst ''meget'' snart.. for kan faktisk ikke rigtigt vente mere. Det er egentlig mærkeligt, at jeg faktisk sidder og skriver jeg bare gerne vil have en masse smerter, men altså det er jo fordi jeg gerne vil have det overstået snart, så jeg kan sidde med min lille fyr i mine arme. 
Jeg var hos min søde jordmoder her i mandags og hun sagde, at alt var som det skulle være og at han var fuld parat til, at blive født for hans hoved vender nedad som det skal.. så det kan jo ikke rigtigt være meget bedre jo. (: 
Hjertelyd og alt andet var som det skulle være, så det var jo bare skønt..! - Hun skønnede ham til, at veje omkring de 3300 gram.. Så det er jo en rigtig flot vægt han ligger på lige nu. 
En ting jeg synes der er utroligt mærkeligt, at jeg har så nemt til tårer og det er faktisk lidt belastende for jeg kan græde over den mindste ting.. men det hører åbenbart med til når man er gravid.. altså jeg har altid været meget let til, at blive såret over ting, men efter jeg har været gravid her.. så kan jeg virkelig mærke, at der faktisk næsten ikke skal den eneste ting til, at jeg begynder, at få tårer i øjne. 
Men det er jo nok fordi ens tanker køre på om det hele nu nok skal gå og hvordan ens fremtid kommer til, at se ud.. men det må man jo lære, at leve med. ''hehe'' smiley.gif 
Men det skal lige siges, at i øjeblikket er jeg utrolig glad for vi skal nemlig flytte til en lejlighed i Højby godt nok måske ikke lige drømme lejligheden, men jeg er dog sikker på, at det bliver endnu bedre end her vi bor lige nu.. for der har jeg hverken mulighed for tog eller bus.. og det har jeg heldigvis når vi flytter til Højby her på Tirsdag. Hvis det var helt rigtigt skulle vi først overtage lejligheden her til den første, men fordi jeg faktisk kan føde når som helst har vi allerede fået nøglerne, så vi kan nå at flytte ind og få sat alle vores ting på plads inden den lille nye kommer.. Lige nu er jeg så småt begyndt, at pakke alle vores film, spil og bøger ned i flyttekasser.. jeg kan dog bare ikke rigtigt pakke så meget ned, andet end jeg selvfølgelig også kan pakke alt babytøjet og udstyret ned.. men sådan noget som bestik og køkken ting skal vi jo stadig bruge her de næste par dage.. Så det må jeg jo lige vente lidt med. Jeg håber bare virkelig det snart bliver Tirsdag, så vi kan få flyttet alle vores ting over i lejligheden.. og det vigtigste af det hele er,så jeg også kan nå at indrette børneværelset. 
Der er jo ''kun'' 3 dage tilbage til min termin, men som det ser ud lige nu er jeg sikker på, at jeg i hvert fald går et par dage over min termin.. for der er faktisk intet at mærke endnu.. trist synes jeg, men sådan er det jo. (: 
Til sidst her vil jeg lige ligge et billede ind af hvordan min mave ser ud lige nu.. Tyk er jeg skam blevet og desværre har jeg også fået en del strækmærker, det kan man dog ikke lige se på disse billeder og det er jeg også lidt glad for.. fordi jeg er faktisk lidt ked af de strækmærker jeg har fået mig.. men nu må jeg se hvordan min mave kommer til, at se ud efter jeg har født... jeg krydser bare fingre og håber på det allerbedste.. der jo ikke rigtigt så meget andet, at gøre jo. 
429180_410873515605784_100000494164625_1598685_827982974_n.jpg 
Uge.. 39+4... Du gør mor rimelig tyk min skat... 
jordmoder skønnede dig til, at veje 3300 gram, så en stor dreng ligger og putter sig trygt og godt inde i mors mave og det ser ud til du gerne vil være derinde i et godt stykke tid endnu, selvom mor egentlig gerne snart vil have du kommer herud i den store verden. hjerte.png

Feb
19
2012

-' KUN 30 dage tilbage!..''

D. 19-02-2012.. 

I dag er der kun 30 dage tilbage til min termin...
Det er virkelig ubeskriveligt vildt, at tænke på, at det er lige ved, at være oppe over. Jeg må ærligt indrømme, at jeg dog har en del bekymringer forhold til min fødsel.. forhold til hvordan det mon kommer til, at gå og hvor ondt det kommer til, at gøre.. men sådan har alle det vel. 
En ting er sikkert selvom jeg har en del bekymringer over hvordan jeg kommer igennem fødslen, er at jeg er super spændt på, at få min lille trold herud til mig.. kan næsten ikke vente med, at holde ham i mine arme. 
Jeg har sidste arbejds dag her på Tirsdag, så det bliver skønt, men dog også lidt trist ikke, at skulle arbejde sammen, med mine skønne kollegaer. Dog på den anden side er der er en del jeg mangler, at gøre færdig herhjemme.. alt babytøjet skal vaskes og værelset til min prins skal også snart indrettes.. Plus jeg skal nok til, at have pakket en lille taske med det jeg skal have med mig ind på hospitalet, når det er.. 
Der skal jo i hvert fald pakkes et par småting, så jeg har noget at give min lille skat på. 
Jeg har faktisk ikke specielt meget, at skrive om idag.. andet end jeg bare ville fortælle at der '' KUN'' er 30 dage tilbage til jeg måske sidder med min lille dreng i favnen. 

 


Feb
13
2012

13-02-2012.

kl. 12. 24... 

Klokken er nu snart halv et og jeg sidder og nyder stille roen.. 
Jeg må ærligt bekende, at jeg er ked af at jeg ikke har været herinde og skrive for det var ellers min plan.. så jeg selv kunne læse tilbage til punkt og prikke hvordan min graviditet er gået og sådan.. Men det har jeg ikke lige fået gjort, men nu vil jeg prøve, at nive mig selv lidt ekstra grundigt i armen og sørger for, at jeg får skrevet lidt herinde, så jeg kan gå tilbage og læse om hvordan det er gået igennem min graviditet. 
men jeg kan da starte med, at fortælle at jeg har fået konstateret, at det er en lille fin dreng jeg har liggende derinde i min mave. 
Jeg har lige været til jordmor idag og skønnede ham til, at veje omkring de 2500 gram, så jeg kan ikke være mere stolt og glad, for han vokser da i hvert fald godt til derinde. Mit mavemål var på 34 cm og det er rigtigt flot siger min jordmoder, som hedder '' Helle'' 
Da min jordmoder mærkede på min mave fortalte hun, at han lå med hovedet nedad, så mere glad og stolt kan jeg nu ikke være.. alt er jo som det skal være!
Jeg synes det er helt utroligt, at tænke på der kun er blot 5 uger tilbage fra på tirsdag. Det er vildt mærkeligt, at tænke på hvor snart bare hele 8 måneder er blevet af, for hold da op tiden løber bare derud af må jeg da nok sige. 
Det eneste der faktisk går mig utroligt meget på er, at komunnen slet ikke er til, at få fat i og når man så selv går op og sørger om, at få kontant hjælp kan jeg ikke få det, da jeg jo er under 18 år og det vil sige jeg kan først søge om kontant hjælp når det er, at jeg har forsøger pligt og det har jeg først den dag jeg har født og det er først den dag.. at jeg kan få lov, at søge om at få det og det vil så sige, at jeg skal sidde et heeelt måned uden penge til min lille nyfødte dreng.. Må ærligt indrømme, at jeg synes det er for dårligt det der! men nårh ja jeg må snart lærer det danske system og kende. 
For at komme til noget helt andet, så tror jeg faktisk ikke jeg har så meget andet, at skrive forhold til idag, andet end jeg skal til jordmoder igen d. 28/2 kl. 13.00 .. Så må jeg se om jeg får husket, at skrive et lille indlæg herinde om hvordan det går og hvordan og hvorledes smiley.gif 

Nov
3
2011

Skriv en overskrift

D. 3-11-2011.. 
kl. 8.04..
Klokken er lige nu lidt over otte om morgnen og jeg ville lige skrive hvad jeg skal her i dag. 
Fordi i dag skal jeg nemlig ind til min gennemskanning, hvor jeg måske kan få barnet's køn af vide, så det glæder jeg mig helt utroligt til. Jeg skal ind til skanningen her kl. 13.00, så der er masser af sommerfugle i min mave, er bare så utrolig spændt på, at få det af vide. Når jeg har været inde til skanning, så skal jeg videre ind og snakke med min jordmorder og det skal jeg klokken 14.00. Så det bliver nok til et par timer ude på sygehuset. Jeg håber alt er vel inde i mave, at den lille vokser helt optimalt som den skal. Jeg er godt nok begyndt nu, at kunne mærke, at den sparker derinde, det er er meget sjovt. Men det er dog ikke sådan rigtigt jeg kan mærke sparkene inde i min mave, men det føles som små bobler der springer eller det er svært, at beskrive.. men jeg kan i hvert fald mærke den er derinde nu, så det er dejligt. Jeg må nok hellere stoppe med, at skrive nu, for jeg skal lige have lidt morgenmad ned til den lille derinde i maven. Og så kommer jeg igen og skriver senere på dagen, men det bliver nok her i aften, så jeg lige kan skrive hvordan det er gået og om det er en lille fræk pige eller en dreng, der er der inde og tuller rundt. smiley.gif 

Sept
29
2011

Til første skanning.

D. 15- 09-2011.. 

Nakkefoldskanningen. 

4e847a359b51929092011.jpg

- Dette er min første skanning af min lille baby. Her bliver der målt hvor stor den lille er.

Da der ikke kunne vurderes hos min egen læge hvor langt jeg var henne, blev jeg sendt ud på Holbæk sygehus. Her ville de lave en skanning både for, at se hvor langt jeg var henne i min  graviditet, men også for at se om alt var som det skulle være. 
Hende der lavede skanningen på mig, tjekkede om min lille baby så sund og rask ud derinde. 
Hun kiggede blandt andet om der var hænder, fødder og om man kunne se dens næseben og kraniet. 
Hun fortalte, at alt var super smukt og at det så ud til, at være et sundt og rask barn og selvfølgelig et ''MEGET'' klogt barn!.. 
- Jeg var derinde sammen med min fantastiske svigermor, som ligesom jeg selv mener, at det ''SKAL'' blive en lille pige. Jeg ved desværre ikke endnu hvilket køn det bliver, men går meget stærkt ud fra, at de bliver en lille pige. Dog uanset om det er en pige eller dreng glæder jeg mig helt ''vildt'' til, at kunne blive mor. 
Jeg har altid været rigtig glad for, at have med små børn og især små baby'er, at gøre og nu får jeg endelig æren af, at få min egen, det kan ikke beskrives med store ord nok, hvordan jeg glæder mig. 
- Jeg var enormt glad, da jeg gik ud fra sygehuset, havde ikke regnet med, at man allerede kunne se så meget, som man kunne på skanningen.. Jeg er dog lidt ked af, at selve mine skanning's billeder ikke er de bedste, for det var helt fantastisk, at se den lille oppe på skærmen i bevægelse. 
Jeg kunne slet ikke lade vær' med, at smile og grine da den lille lå derinde og nærmest vinkede til mig og det lignede, at den lå og suttet på fingeren, amen det var så vidunderligt, at se hende/ham derinde ligge og være helt velskabt og fin, som bare ligger og venter på, at komme ud i den store verden. 

De fandt ud af, at min termins dato er den 20 - 03 - 2012, så der er egentlig ikke så lang tid igen. 
Næste gang skal jeg ind for første gang og snakke med min jordmord, hvor hun vil fortælle mig lidt om alt det der vil ske under min graviditet og hvordan jeg kan håndtere det efter fødslen. 
Jeg skal ind og snakke med min jordmord igen her den 22-09, så der vil jeg også lige skrive et ''lille'' indlæg om hvordan det gik hos hende. 
 
Panel title

© 2018 michelle1010

Antal besøg: 241

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,75006103515625sekunder