Nilløh ~ Pernille - Forside

Min Livs-Historie:

Ja, vi er kommet til den ting’ting hvor jeg fortæller om mijn livs-historie: Det startede med en fredelig dag, da vandet pludselig gik.. De skyndte sig over til hospitalet. Men de sagde at vi bare kunne gå trykt hjem igen.

Der hjemme sad mijn farmor, sammen med mijn sotre-søster og mijn storebror. Hun var oppe i sengen med dem, fordi de skulle sove på det tidspunkt.. Ja..

Men så, så skulle jeg bare ud.. Lige nu! Så de skyndte sig at kører over til hospitalet.. Men hvad? -Så havde de sq fandme låst døren? -Så vi kunne ikke komme ind. Mijn moar var ved at gå bananas.. Så mijn far blev nød til, at sparke døren ind >:3 SuperFar!

Så kom jeg endelig til verden, lille og rynked… Måske lidt for lille.. Men det skulle vi ikke tage ogs’ af, sagde de ;D. Så kom vi hjem.. Men hvad? Hvad skulle det lille, rynkede barn hedde? -Så de besluttede sig at kalde mig Pernille. Pernille blev det så. Mit smukke navn.

Men lidt efter, eller noget tid efter, skulle jeg starte i dagpleje. Hos en jeg går i klasse med, altså hendes mor. Der var jeg i 3 år, sammen med hende jeg går i klasse med.

Det var endelig ret hyggeligt.. Så, det var godt.. Men når de der sølle 3 år var gået, så skulle jeg i børnehave, verdens bedste efter mijn mening.. Men ja.. Så mødte jeg min kære veninde ODA! Men hun var 2 år ældre end mig! Så det var det eneste år jeg så hende. Men vi havde da det godt sammen :DDD.

Men så da hun rejste sin vej, så fandt jeg heldigvis en ny en, men ligesom før. Hun var bare 1 år ældre end mig… Men kære, kære Jessica! Hvor dog jeg savner dig! De gode tider, vi har sammen! Åhh! Det var dagens højde punkt! At komme i børnehave, så jeg kunne lege med dig!hjerte.png..

Men så kom det, det.. Det der, hvor du skulle flytte..

Men jeg kom som sædvanlig over det, og fik en ny veninde.. Helene! Åh! Dig var jeg mest glad for! Og det bedste var, vi var lige gamle! Heeh, alle de gange, hvor vi skulle skynde os, ned under trappen, og lege kokke? -Vi var nemlig ikke de eneste der ville lege det.. Heeh, men vi kom over det.. Fordi vi var så hurtige, at vi  var de første der kom.

Så kom dagen. Jeg skulle i skole! Men det ville jeg ikke. Jeg ville bare være sammen, med Helene.

Men det skete ikke.. Men så skulle jeg på prøvedag i skolen.

Der mødte jeg, Fie, min gamle dagpleje’s datter! Det var hende! Så vi begyndte at gå sammen.. Men det varede ikke længe før hun skiftede mig ud med: IDA! Jeg forbander den dag!

Men så var det godt, der kom en ny pige ind i mijt hjerte! Mille, åh Mille! Mijn bedsteveninde (Har 2!)

Og som årende gik, blev jeg selvfølgelig ældre.. Og så, engang i sidste måneder af 2009! Der mødte jeg min anden bedtseveninde. Clara! Jeg savner dit søde smil!

Men, nu skal jeg fortælle hvad jeg mener med det: Hun skulle snart flytte! Flytte helt ned i den anden ende af Danmark! Langt væk fra mig! Jeg ka virkelig ikke holde det ud! Jeg savner dig! Men ja.. Jeg kommer og besøge

dig til sommer kylling’ting’ting!

 

-Pernille 

4b7fec44bffff20022010.jpg 

 

 

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 4232

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,86294984817505sekunder