..................... MILK Copenhag - Forside
Som agent i MILK Copenhagen kan du frit kontakte mig så vi sammen kan sammensætte en helt fantastisk eftermiddag/aften med DINE veninder, kollegaer, familie oa. til et homeparty hjemme hos dig, arbejdspladsens kantine eller hvor det passer dig/jer. Dog vil kørselstillæg forekomme ved kørsel mere end 50km fra min bopæl i Aars.
Her vil jeg komme og præsentere et udvalg af årstidens kollektion af børnetøj til drenge og piger i alderen 2-14 år, som du efterfølgende kan sidde i ro og mag og selv afkrydse din bestilling, som sendes afsted mens du ser på - alt imens du og dine gæster hygger med kaffe/te og hvad du som vært/værtinde fremtryller til lejligheden.

Om mig: Jeg er mor til en dreng på godt 2 år og er selv vild med lækkert og kvalitetssikret børnetøj og accesories. Jeg går på universitetet til dagligt og bruger derudover en del af min fritid på at fremvise og sælge MILK Copenhagen børnetøj.

MILK Copenhagen tilbyder byttegaranti og medsender returlabel med pakken når du modtager din bestilling - ligeledes vil du hurtigt efter aflagt bestilling modtage en faktura som du bedes gennemgå og kontrollere om din bestilling er korrekt. Ved køb over 600kr medfølger med lækker MILK Copenhagen bæretaske og ved køb over 1400kr er der fri fragt.

På Gensyn!
din MILK Copenhagen agent,
Helle J. Jensen
tlf. 29892070
 
Panel title
Antal besøg: 20

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32152390480042sekunder