Mine-tanker - Jeg troede de skulle dø fra mig

I November 2009, blev min datter pludselig syg, hun var kun 2 år gammel på det tidspunkt.

Hun sov og grad hele tiden, hu hverken spiste eller drak.

Vi kontaktede flere gange lægevagterne, men fik bare afvide at hun havde en virus forkølelse, og man tror jo på hvad lægerner siger, især når de alle siger det samme.

Efter 14 dage, gik vi til vor egen læge igen, da hun blev kaldt ind, lå jeg på alle 4 og tørrede opkast op, han kiggede på mig, sagde vi skulle komme ind, han sagde intet til os, han to bare telefonen og ringede til børneafdelingen og sagde de skulle gøre klar til en lille pigeJeg vidste ingenting, det skal lige siges at min datters far også var der og vi har udover vores datter også en søn sammen på det tidspunnkt var han ikke engang 1år.

For at gøre en meget lang historie kort lå vi på børneafdelingen i 14 dage vores datter havde tabt sig 5 kilo, og man kunne se hendes riben, vi grad hun spise ikke og drak ikke og ingen vidste hvad der var galt, men pludselig skete der noget.

flere læger kom ind til os og en af dem grad, de gav hende iltmaske på og sagde hun skulle til Rigshospitalet på intensiv, hendes vejr trækninger lå nede på 2 i minuttet¨.

De fortalte os hun var ved at dø og vi måtte ikke komme med i ambulancen fordi der skulle være plads til ekstra folk, så de kunne genoplive hende hvis det skulle gå galt.

Jeg blev sendt i en taxa og min mand og vores søn kørte til hans far og overnattede, og jeg skulle ringe hvis der blev det mindste. ( det var en svær tid vi ville begge være hos hende, men vi havd også vores søn på 10 måneder som havde brug for os)

Da jeg ankom var hun på stuen, hele natten kom de ind og stak i hende, alle hendes små fingere var gennemhullede, ja selv hælende.

Der lå vores lille pige med nåle og slanger over det hele.

Efter et par dage kom det så, de havde fundet ud af hvad der var galt, og sagde til os at enten ville hun dø eller også blive retaderet, og måske skulle hun i respirator. 

Hun havde tuberkulose og meningitis, på det tidspunkt gik hele mit liv i sort, jeg grad min mand prøvede være stærk og vores lille søn kiggede bare på os og forstod ingenting.

Det var nu den 11.12.2009 og vi havde lige fået verdens dårligste nyhed.

Jeg ringede til familien alle grad, og bad, ingen kunne forstå hvorfor vores smukke lille pige måske skulle tages fra os.

De begyndte give hende sondemad, og lagde drop til medicinen, hun blev tyndere og tyndere og havde ikke åbne øjne bare en gang på en dag, vi savnede hendes smil hendes og hendes store flotte blå øjne.

De undersøgte vores søn for en sikekrheds skyld, han avre helt normal i opførsel men pga det en meget smitsom sygdom tjekkede de ham. 

Efter undersøgelserne fik vi afvide han havde tuberkulose ikke mingitis heldigvis, men forsi han ikke var "medtaget" af det satte de ham i behandling, men han var uden for livsfarer.

Heldigvis tog vores lille datter imod medicinen og maden og hun begyndte langsomt tage på i vægt, vi vidste ikke hvor meget, men hendes ribben blev mere og mere utydeligt.

Den 17.12.2009 sad min mand vores søn og jeg og så Julekalende, pludselig lyd det ; Moar jeg vendte mig om og vores datter havde åbnede sine øjne for første gang, hun grad og var bange hun vidste slet ikke hvor hun var.

Lægerne kom og fortalte os at hun var uden for livsfare, men at der stadig kunne ske meen, pga sygdommen.

Jeg løb ned i kiosken for købe noget jeg vidste hun kunne lide, hun skulle prøve spise, og da jeg kom spiste hun fem vingummiBamser, men det var også det..

Det var over 1 år med sonde, og medicin hver evig eneste dag.

 

Idag er hun snart 5 år og vores søn er 3, de har det begge godt, og vores datter er kommet sig uden nogen som helst form af meen, men angsten for der skal ske dem noget igen, ligger der, bare de kaster op elelr lign symto

mer fra sidst ringer mine alarm klokker, og alle tingene kommer op i mig igen.

Alt dette har gjort jeg er begyndt på en masse andre ting for at kontrollere, jeg kunne ikke kontrollere mine børn sygdomme, jeg vidste ikke om de måtte leve eller dø, jeg ved ikke om jeg kommer over dette, eller det andet.

 

 

 
Panel title

© 2018 mine-tanker

Antal besøg: 61

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31632685661316sekunder