MINEART - Om måden og værkerne
At skabe er en stor passion for mig. Om det er inspirationer jeg downloader som udtrykkes på lærreder eller i installationer som kunstner, - eller i spirituel mentoring og formidling.

Jeg inspireres selv af, at følge inspirationen når jeg har sat en ramme op, og eksperimentere gerne med udtryksmåder i forskellige medier. Jeg bliver altid inspireret af det som optager mig lige nu i mit liv, og de indtryk eller visioner de giver.

Jeg er meget intuitiv i min tilgang. En ramme sættes og så åbner det sig i et kreativt flow. Meget ofte bevæger jeg mig i hvad virkeligheden mon egentligt er for en størrelse.

Mine værker er moderne kunst, med indslag fra forskellige kunstarter. Figurative og abstrakte, flade tegninger, stærke farver eller sorthvide med enkelte farver, lag på lag.

Stilen er egentligt lidt grov, med indslag af humor og altid symbol ladet.
Skabt af få eller mange ting som overrasker, skaber stemninger og efterlader folk i en lidt anden tilstand. Jeg blander gerne maleri og installation.


Humor finder gerne vej ind i mine værker, ofte med et anstrøg af komisk ironi eller guddommelig humor, på måder som går i dialog med beskueren som efterlades i undren, eller med mere bevidsthed, som skaber fokus og understreger eller blot skaber opmærksomhed i Nu`et.

 
Panel title

© 2023 mineart

Antal besøg: 12970

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11771297454834sekunder