Miss Di - Forside
Hej! 

Dette bliver min første blog. Så vil lige fortælle lidt om mig selv og hvad jeg regner med at denne blog kommer til at handle om.

Jeg har stor interesse for selvudvikling både fysisk og psykisk. Det viser sig at begge dele er lige svære og at de hænger sammen.

Sidste december lærte jeg at jeg faktisk gik rundt og havde det forfærdeligt inden i - det på trods af min skønne kæreste, vores fantastiske lille humørspreder af en hund og mine egne konstante forsøg på at blive den perfekte unge kvinde.

Jeg begyndte at gå til psykolog for at få hjælp til at komme ud af denne tilstand, da jeg havde erfaret at jeg ikke selv kunne komme videre, og har siden fået stillet nogle diagnoser: socialfobi, angst og depression. Det lyder vældig trist, men det var faktisk et kæmpe skridt fremad. 

Jeg har hele mit liv gået rundt og tænkt at jeg ikke hørte til, at jeg var underlig og at folk ikke kunne lide mig. At de syntes jeg var grim og ubegavet. Jeg har været bange for at sige fra og til, hvilket nok har været en af mine største laster. Men med disse diagnoser i baglommen fandt jeg frem til at det faktisk var dem der strittede frem næsten hver gang jeg blev ked, sur eller træt af noget - og det var TIT!

Ikke mere! Jeg vil ikke være slave for disse sygdomme og det slutter her. Det er en svær, hård og skræmmende proces, men det er også spændende og udfordrende på en super fed måde.

Jeg vil prøve at nedskrive mine fremskridt og vejen til dem her på bloggen. Og gode råd til hvordan du, også selvom du ikke lider af nogle af disse psykiske sygdomme, kan lære at stole på dig selv og dine valg, lære dine grænser at kende - og ikke mindst demonstrere dem for dig selv og andre. Hvordan du bliver en glad, og udadvendt person. Altså hvordan man bliver sund både i kroppen og sindet. 

Ja det var lidt af en smøre. Jeg skal prøve at fatte mig i kortere-hed næste gang ;) 


5049090f3cd4906092012.jpg This is me smiley.gif
 
Panel title

© 2018 miss di

Antal besøg: 2865

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33886885643005sekunder