Miss_unique - Horoskop
    Stjernetegnet vandmanden

Vandmand - Læs om stjernetegnet Vandmanden

Stjernetegnet vandmanden21. Januar - 18. Februar

Dit element: luft

Skæbne planet: Uranus

Symbol: Vandbæreren

Din sten: ametyst

Vandmandens skjulte ønske: At være unikke og originale

Beskrivelse:
Folk født i vandmandens tegn, danser ikke efter andres pibe da de hellere vil lave musikken selv. De er "sjælelige" individer, hvis tanker aldrig står stille.

På grund af deres høje fokus på intellektuel udfordring, er mange opfindere, exentrikere og yderst originale trendsettere, født under dette tegn.

Deres intense evne til at leve på mange mentale niveauer, bidrager med både smerte og glæde for vandmanden. For eksempel er der i den amerikanske Hall of Fame en meget høj repræsentation af vandmænd. Men statistikken viser også at der i institutioner for sindslidende, er flere vandmænd end noget andet tegn. De mange extremer i dette stjernetegn kan billedligt talt, føre fra himmel til helvede.

I dagligdagdagen er vandmænd ekstremt humanitære og ofte involveret i sociale aktiviteter, til gavn og glæde for andre. De kan være objektive og fokuserede og lader sjældent deres følelser komme i vejen. Vandmanden bilver tit betragetet som udadvendt og elskværdig, og tiltrækker venskaber uanset hvor de færdes og vandmanden har oftest deres venners urokkelige loyalitet.

Vandmænd er Zodiak´s mest mystiske og usædvanlige personer - og ikke to er ens. De der er født under dette tegn - styret af innovative og ikke-konforme Uranus - marcherer kun efter lyden af deres egen tromme. De ser livet på en anden måde. Andre syntes ofte at deres ideér og vaner er en smule exentriske eller ligefrem skøre i nogen forstand, men det er denne særegenhed, der gør dem så speciele.

Vandmænds sind er ekstremt hurtige og de synes aldrig, at stoppe helt med at tænke (det er interessant at bemærke, at mange født under dette tegn, lider af søvnløshed).

Vandmænd har normalt stærke politiske, miljømæssige eller sociale overbevisninger. Men hvad enten det gælder personlige forhold, karriere eller en mærkesag - er

 

Vædder - Stjernetegnet vædderen

Vædderen - Læs om stjernetegnet Vædderen


Stjernetegnet vædderen21. Marts - 20 April

Dit element: Ild

Skæbne planet: Mars

Symbol: Vædderen

Din sten: Rubin

Vædderens skjulte ønske: At vise vejen for andre.

Beskrivelse:
Vædderen er et ild tegn, og de der er født under dette element betragtes som eventyrlystne, aktive og udadvendte. Det er lige meget hvor du går, eller hvor fjernt og usædvanligt det er - fra Afrikas ørken til Antarktis - kan du være sikker på, at en Vædder har været der før dig, eller i det mindste vil du møde en på vejen!

Vædderen er et naivt tegn. Selv om de er uafhængige, udadvendte og til tider selvhævdende, er de også overraskende tillidsfulde, og vil ofte intetanende og uskyldigt, gå direkte ind i løvens hule.

Uanset hvad omvæltning, udfordring eller triumf de bliver konfronteret - har Vædderen en fantastisk evne til at overvinde alt. Deres tro på livet og fremtiden forbliver uberørt af trængsler og modgang.

Deres gave er, at de altid vil forblive børn i hjertet og verden vil altid være et magisk sted for dem. Mange berømte sportsfolk er født under dette tegn. Vædderen betragtes som det mest fysiske tegn, og da det er styret af planeten Mars, er det også en af de mest maskulint ladede tegn i astrologiens verden.

Intet under at kvinder, født under Vædderens tegn er kraftfulde, dynamiske og aggressive og som et resultat deraf, befinder vædderens kvinder sig ofte i dilemmaer i forbindelse med deres romantiske forhold. For dem, skal en mand være en "rigtig mand" for at kunne håndtere og behandle Vædderens kvinder ordenligt.

Vædderen kan være et forvirrende tegn, fordi det er en kompleks blanding af meget stærke maskuline og feminine udtryk, på én gang. På grund af den maskuline energi der omgiver tegnet, skaber det nogle af de mest interessante kvinder i verden. Kvinder der er modige, uafhængige og har konkurrencedygtige karakterer. Det er også det der gør dem meget oprigtige.

Men uanset om det er mandlige eller kvindlige Væddere, er disse mennesker der gør tingene, frem for kun at snakke om det. De er impulsive, handler først, stiller spørgsmål eller tvivler senere. Derfor er deres liv ofte fyldt med mange dramaer og nogle gange endda ulykker! Deres evne til at leve livet tæt på kanten giver dem et væld af "virkelige oplevelse".

Når en Vædderen taler om noget eller et sted, har de som regel gjort det eller har været der, i stedet for blot at have læst om det i en bog. Vædderen har svært ved begrænsninger i enhver form, især rethaveriske relationer. Vædderen elsker udfordringer, faktisk er det således, at hvis alting forløber alt for godt og alt er lidt for ligetil, gør de som regel noget ret tåbeligt, for at "vippe båden" lidt.

Vædderen er en lidenskabelig elsker, med et stærkt begær. At erobre er et mål, mere end et middel. Vædderen er dog trofast i ægteskabet, men hurtig i skilsmissen.

 

Tvilling - Stjernetegnet tvillingen

Tvillingen - Læs om stjernetegnet Tvillingen


Stjernetegnet tvillingen22. Maj - 21. Juni

Dit element: Luft

Skæbne planet: Merkur

Symbol: De to tvillinger

Din sten: Akvamarin

Tvillingens skjulte ønske: At være foran alle andre

Beskrivelse:
Tvillingen har - som tegnet antyder - en dobbelthed i sin natur. Det giver sig udtryk i et ønske om to af alting. To hobbyer, to biler, to sæt tøj. Hus og sommerhus er en typisk ejendomskombination. Han/hun er svær at blive klog på, da Tvillingen ofte skifter mellem flere identiteter.

I den antikke græske mytologi var Tvillingen budbringer blandt guderne, der strøg frem og tilbage over himmelen for at levere nyheder - det kan måske også forklare, hvorfor de der er født under tegnet tvillingen, altid er på farten; tørstig efter viden og nye erfaringer.

Tvillinger er nysgerrige og nyder godt af at vide lidt om alt, men generelt ikke for meget om ét bestemt emne. Varriation er krydderiet i deres liv!

Tvillingen gør alting med en udpræget hurtighed. Taler, tænker, handler altid næsten inden ideerne kan blive færdige. Det resulterer ofte i overfladiske samtaler og en tilsyneladende mangel på indlevelsesevne. På trods af denne drivkraft, er Tvillingen god til det boglige og vil kunne udnytte sin uddannelse fuldt ud. Indenfor astrologiens verden har Tvillingen også fået ry for at være den uophørlige taler. De Tvillinger der ikke har den gave, er normalt begavede forfattere eller har en særlig interesse i fremmedsprog.

Indenfor kærlighed søger de en partner, som kan holde trit med dem både rent mentalt og fysisk! Følelsesmæssigt kan Tvillingen være en smule overfladisk og de vægter ømhed højere end erotik. Tvillingens partner vil finde det svært at "komme til bunds" i Tvillingens følelser.

Et citat af Oscar Wilde passer godt på Tvillingen: "der er en ting der er værre end at folk taler om dig og det er, når folk ikke taler om dig." Hvorvidt Tvillingen kan lide det eller ej, kan man nemlig være sikker på, at folk ofte "taler om dem".

Tvillinger bliver tit misundt af andre for dere mange talenter. Mennesker født under dette tegn, er da også typiske multi-talenter og vækker stor interesse hos andre.Tvillinger er som oftest gode til at tjene mange penge i en fart, men er også ligeså gode til at bruge dem igen. De elsker eventyr og spænding og er altid friske på en skarp debat.

 

Skytte - Stjernetegnet skytten

Skytten - Læs om stjernetegnet Skytten

Stjernetegnet Skytten23. November - 21. December

Dit element: Ild

Skæbne planet: Jupiter

Symbol: Skytten

Din sten: Turquoise

Skyttens hemmelige ønske: At gøre en forskel i verden

Beskrivelse:
Styret af den fordelagtige planet Jupiter, besidder Skytten en naturlig følelse af eventyr og kærlighed til livet, som gør dem til en af de mest optimistiske af Zodiaks tegn.

Ligesom deres Stjernetegns symbol - Skytten - er de kendt for at sigte i retning af, hvad de finder dragende - en partner, drømme jobbet - og gøre det deres eget. De mener, at alt er muligt - og på grund af denne evige optimisme og tro på livet, er Skytten dygtig til at finde deres helt egen pose guld, for enden af regnbuen.

Skytten har det bedst, når de er i bevægelse, udforsker nye kulturer og ideer. Mange Skytter er tiltrukket af erhverv der har forbindelse med rejser, medier, udendørs arbejde og filosofiske forfobindelser. Når de finder en partner, der forstår deres behov, for at bevare deres egen følelse af selvbestemmelse og identitet, kan Skytten være den kærligste og mest generøse af alle.

Skytten er meget åben overfor sin partner. Han/hun er fredelig og tager meget hensyn til partneren, selv om han/hun er følelsesmæssigt overfladisk. Skyttens frihedstrang har en tilbøjelighed til at dominere, hvilket ofte kan føre til jalousi fra partnerens side. Skytten kan ikke "ejes".

Skytten er som oftest begunstiget med en god portion held. Han/hun er som følge deraf optimistisk, ærlig og meget aktiv. Skuffelserne kommer sjældent, så virkelysten kender ingen grænser. Skyttens frihed sættes højt, og han/hun har altid øjnene rettet mod sit mål.

Kærlige, optimistiske og ærlige, Skytten er styret af Jupiter, planeten der af astrologer betegnes som symboliserende overflod og højere uddannelse. Centauren er et af deres Stjernetegns symboler, og det giver mange indblik i Skyttens personlighed. Den højere udviklede Skytte lærer sig at integrere de to ender af Centauren (halvt menneske, halvt dyr).

Selv om de er intellektuelt og åndeligt avancerede, er Skytten berygtede for deres mangel på takt. I forhold kræver de uafhængighed, men når de virkelig er forelskede, kan det ikke benægtes, at de er en af de kærligste af alle Zodiak tegnene.

 

Løve - Stjernetegnet løven

Løven - Læs om stjernetegnet løven


Stjernetegnet løven23. Juli - 23. August

Dit element: Ild

Skæbne planet: Solen

Symbol: Løve

Din sten: Diamant

Løvens hemmelige ønske: At være en stjerne

Beskrivelse:
Kærlighed overskygger alt for dette tegn, som er styret af hjertet og også agerer herudfra. Løver er født heldige. Karismatiske og altid positivt tænkende, tiltrækker de ikke blot et væld af venner og muligheder, men formår også at overleve livets stormfulde tider med stil og godt humor.

Løven har en stærk personlighed, og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Han/hun ejer en stor selvstændighed, og vil hellere lede end ledes af andre. Løven ønsker albuerum til at tage initiativer, og ønsker selvbestemmelse i sine opgaver.

Når Løver forpligter sig i et forhold, er de fuldstændig helliget deres patner og trofaste. Men skulle deres hjerte svigtes, eller deres tillid brydes tilgiver eller glemmer de aldrig. Når et forhold går i stykker (selv et længerevarende ét) kan de forsvinde ind i solnedgang, uden så meget som at se sig tilbage.

Løven er en hengiven og lidenskabelig elsker, som afkræver sin partner samme loyalitet som han/hun selv udviser. Løvens følelser for sin partner er dybe, om end de aldrig når dybest ned. Løven kan til enhver tid "klippe båndene", og efterlade andre med knuste hjerter, men normalt er der en god grund til, at de har brudt forbindelsen helt. For når et forhold er forbi, ér det virkelig slut for altid.

Der er tre niveauer af sjælelig-udvikling for Løver. Den højeste er repræsenteret ved Sphinxen; klog på livet og en dygtig og værdsat lærer for andre. Den anden er Løven, "Dyrenes konge og hersker af junglen", styres af ego, men altid beskyttende overfor dem de elsker. Den sidste er repræsenteret ved Løveungen, umoden og ikke færdigudviklet, bange for alt nyt. Disse Løver klamrer sig til andre (som i den tilstand, hvor barnet ikke ønsker at forlade sin mors side). De kan ikke bære at være alene.

Uanset hvilket niveau de har opnået, er alle Løver trendsættere, ledere og eventyrerer. Deres svaghed er deres stolthed. Løvens svagheder forbliver ikke skjult, idet han/hun ser sin forståelse for disse, som et endnu større aktiv. Løvens arbejdsindsats, ønsker han/hun at se genspejlet hos underordnede og kollegaer. Som "Dyrenes konge" nyder Løven at udstille sine fortrin, og har en svaghed for smiger. Det er et tegn, hvor talemåden "med smiger kan du opnå alt" gælder.

 

Jomfru - Stjernetegnet jomfruen

Jomfruen - Læs om stjernetegnet Jomfruen


Stjernetegnet Jomfruen24. August - 23. September

Dit element: Jord

Skæbne planet: Merkur

Symbol: Jomfru

Din sten: Safir

Jomfruens hemmelige ønske: At elske og blive elsket til gengæld

Beskrivelse:
Jomfruen stilles ofte i et dårligt lys af mange astrologer og beskrives som værende pertentlige og snævertsynede. Men når en Jomfru virkelig "skinner", er der praktisk taget ingen af de andre stjernetegn, der kan matche dem. Når en Jomfru er selvsikker, er de de mest succesfulde, strukturerede og kreative af alle stjernetegnene.

Mange Jomfruer vælger et arbejde indenfor servicebranchen, det kan være alt lige fra velfærds arbejde til læge, skolelærer, eller de vælger måske at praktisere naturlige former for healing gerne massage, naturmedicin etc. En af de mest magiske egenskaber ved Jomfruen er, at ligegyldigt hvor mange gange livet byder dem knubs, bevarer de stadig troen på andre, og nægter at blive kyniske. Der er opfindsomhed omkring dette tegn og deres hjerte er fyldt med gode intensioner, hvilket desværre undertiden bliver udnyttet af andre.

Modsat Løven, som er den udprægede leder, er Jomfruen den udprægede undersåt. Jomfruen er ynder af det rene, det uberørte og perfekte, helt ned til mindste detalje. I pengesager vil Jomfruen altid tælle ørebeløbene, selv om der er tale om store summer.

Jomfruen er ikke ødsel når det drejer sig om, at udstille sine følelser eller give positive tilbagemeldinger. Derimod slås der hårdt ned på fejl, specielt hos andre som vil være forsvarsløse fordi kritikken altid er berettiget. Derfor vil Jomfruen også altid tage det til efterretning, når han/hun selv udsættes for kritik, da der aldrig må være pletter på jomfruens arbejde.

Jomfruen udviser stor omsorg i sit forhold til sin partner, og handling er langt vigtigere end ord. Spontanitet er ikke et varemærke her, følelser bliver analyseret og taget seriøs stilling til. Jomfruen er vanskelig at erobre, men er det først sket, vil han/hun være en stabil og trofast partner til det sidste. Jomfruens kærlighed udtrykkes i gaver og opmærksomhed, frem for ord.

Kreative og følsomme - Jomfruer er sarte mennesker, som sjældne og specielle orkideer, kræver de individuel behandling for fuldt ud, at kunne blomstre i deres sande enestående skønhed. Jomfruer er generte, glade for at overlade æren og "pladsen i midten" til alle andre og de bruger ofte deres tid og energi på, at gøre dem de elsker lykkelige.

Jomfruer er givere og når det kommer til stykket, og du har brug for en ven, kan du altid regne med Jomfruen. Jomfruer forstår menneskelige svagheder bedre end de fleste, fordi de er så dybe og reflekterende selv. Med en Jomfruen i dit liv har du en, der forstår og bekymrer sig om dig.

 

Vægt - Stjernetegnet vægten

Vægten - Læs om stjernetegnet Vægten

Stjernetegnet Vægten24. September - 23. Oktober

Dit element: Luft

Skæbne planet: Venus

Symbol: Vægten

Din sten: Opal

Vægtens hemmelige ønske: At leve et nemt og ukompliceret liv.

Beskrivelse:
Alle unge Vægtes drøm er, at finde prinsen eller prinsessen fra deres drømme. Vægten søger det harmoniske forhold og vil hverken styre eller styres af sin partner. Han/hun har en tilbøjelighed til at vælge partner for hurtigt, men vil have tendens til at sidde fast i forholdet, da Vægten ikke bryder sig om den disharmoni der ligger i et brud.

Vægten har den egenskab at de kan lukke omverdenen helt ude og i disse perioder arbejder de meget mere med sig selv og psyken, end deres nærmeste forestiller sig. Mange Vægte formår at fremmane et meget uafhængigt og lykkeligt liv, således at virkeligheden lever op til deres barndomsdrømme.

Når det drejer sig om romantik og kærlighed, kan Vægten være svær at "danse med", hvor det forholder sig helt anderledes i arbejdsmæssige forhold. I erhvervslivet opdager mange Vægte at de har utrolige kreative evner, og det giver dem en mulighed for at udtrykke de mere forskelligartede sider af deres personlighed. Med deres charme vinder de mange arbejdsgiveres hjerter og det kan give dem mange magtfulde venner.

Vægten er balancens forkæmper. Han/hun er en mellemting mellem Løven og Jomfruen, som er hver sin yderlighed. Vægten søger altid at kompensere for overvægt i den ene ende, ved at tilføje i den anden. Vægtens tegn ligger også netop på den tid af året, hvor dag og nat har samme længde, hvilket netop honorerer Vægtens ønske om "lige meget af hver".

Det er en sørgelig kendsgerning at mange Vægte både i personlige eller forretningsmæssige forhold, klarer sig langt bedre alene! Men for de Vægte der virkelig finder deres livs kærlighed, prinsen/prinsessen fra deres drømme, er det selvfølgelig en helt anden historie!

De lever som regel i et eksotisk, fjernt og smukt sted. Sandsynligvis driver de den lokale bar eller restaurant, designer strand eller ski tøj, ser vidunderlige og smukke ud, mens de nyder en cocktails. Disse Vægte lever livet og finder det smukt, da det fuldt ud lever op til deres drømme om, at livet her på jorden virkelig er paradis.

Men hvad en Vægt altid skal huske på, når de søger at opfylde deres drømme - at de aldrig må undergrave/underminere deres egen integritet og holde ud, indtil deres drømme kan blive til virkelighed - ikke bare stille sig til tåls med det næstbedste!

 

Tyr - Stjernetegnet tyren

Tyren - Læs om stjernetegnet Tyren


Stjernetegnet tyren21. April - 21. Maj

Dit element: Jord

Skæbne planeter: Venus

Symbol: Tyren

Din sten: Smaragd

Tyrens skjulte ønske: At have et sikkert, lykkeligt og velhavende liv / ægteskab.

Beskrivelse:
De er 'sjælelige" individer, hvis tanker aldrig står stille. På grund af deres høje fokus på hans/hendes virke.

Med sin udholdenhed og tålmodighed er Tyren den dygtigste af alle. Tyrens tålmodighed er legendarisk, men selv han/hun kan nå sin grænse. Presses Tyren for meget, vil han/hun kamme over i et raseri, som hverken Tyren selv eller hans/hendes omgivelser kan kontrollere.

Tyren er materialistisk indrettet. Hvad han/hun har at råde over vil han eje, og det skal være af høj kvalitet. Dette sammenholdes med at han/hun er omhyggelig med at tage vare på sine ting.

Hos Tyren er familien i højsædet. Tyren nyder gerne de gode ting i livet, lige fra kunst og musik, til mad og andre værdsligheder. Han/hun er sjældent syg, men sker det endelig, bliver Tyren helst i sin hviletilstand indtil det er grundigt overstået.

Tyren er romantisk anlagt. Han/hun er tro overfor sin partner og nærer dybe følelser. Kombineret med en stærk drift, er Tyren en værdifuld partner.

Tyren formår diskret at opholde sig på afstand af mængden, selv om de har et ry for at være meget sociale. De lader andre komme tæt på, men kun så tæt som de ønsker dem. Nogle hævder, at hvis man prøver at få sit budskab igennem til en Tyr, der ikke ønsker at høre dig, er det som at tale med træerne - de vil ganske enkelt ikke rokke sig.

Tyrens følelser er også svære at aflæse. Deres følelser, frygt og begær ligger ofte langt dybere end nogen omkring dem ville tro. Tyren kan betragtes lidt som sommerfuglen, der vælger at forblive skjult i sin puppe, indtil den en dag er parat og villig til at dukke op.

Den sande Tyrs ånd og følelser forbliver skjult bag en mur af daglige aktiviteter. Men også derfor beskyldes Tyren somme tider for at være snobbet, tilbagetrukket, kedelig eller endda muggen.

Sandheden er, at Tyren formår at operere/arbejde meget fyldestgørende og de kan lukke fuldstændigt af fra verden omkring dem og fordyde sig. Dette tegn er også meget tæt knyttet til "god fornemmelse".

De fleste Tyre hader forandringer, fordi det tager dem ud af deres vante rytme og forhindrer dem i at "køre på automatpilot" og i stedet skal de forholde sig til verden omkring dem.

Når det gælder kærlighed betragtes Tyre som yderst sensuelle væsener. Mennesker født i Tyrens tegn er også i god kontakt med de personlige, fysiske sanser og dermed er alle fornøjelser forbundet med, hvad de kan se, røre, lugte og smage.

Tyren er ofte tæt forbundet med alt fra Jorden og naturen og er både store naturelskere og forkæmpere for dyrene.

 

Stenbuk - Stjernetegnet stenbukken

Stenbukken - Læs om stjernetegnet Stenbukken

Stjernetegnet Stenbukken22. December - 20. Januar

Dit element: Jord

Skæbne planet: Saturn

Symbol: Stenbukkken

Din sten: Garnet

Stenbukkens hemmelige ønske: at blive beundret af deres familie og venner og af omverdenen som helhed

Beskrivese:
Der findes to meget forskellige typer Stenbukke. Den første er repræsenteret ved bjerggeden, som altid vil klatre højere og højere; indtil toppen nås. Den anden er den almindelige ged, med den meget lidt eventyrlystne ånd, der nyder at holde sig indenfor et lille domæne/område, og som nægter at rokke sig, medmindre de bliver skubbet.

Uanset hvilken type Stenbuk, er de dog altid tålmodige og udholdende. De når deres mål fordi de ved, at den længste rejse begynder med et enkelt skridt - og at det første skridt altid er det sværeste.

Stenbukken er en robust, stabil person. Ekstravagancer er uinteressante for Stenbukken, som klarer sig hvor han/hun skal, med de midler der er til rådighed. Planlægning er noget Stenbukken bruger meget tid på, hvilket gør ham/hende til en langsom starter. Men når først stenbukken er i gang, bevæger han/hun sig i jævnt tempo og lader sig ikke distrahere.

Det eneste en Stenbuk altid skal forsøge at gøre er, at finde balancen og skelne mellem arbejde og fornøjelse, ellers kan de blive alt for ensidige og arbejdet kan erstatte personlige, følelsesmæssige tilfredsstillelser.

Fornuften råder i Stenbukkens kærlighedsliv. Følelserne får ikke lov til at dominere og Stenbukken er omhyggelig med sit valg af partner, på samme måde som med alt andet. Når først Stenbukken har bestemt sig for en partner, står valget fast. Stenbukken er trofast overfor sin partner til evig tid.

Stenbukken vil hele livet bestige det evige bjerg af succes og uanset hvilken opgave man stiller dem, vil det altid lykkedes dem at løse den. Selv hvis der opstår komplikationer eller anden for for problemer, giver Stenbukken ikke op, og deres ambition om at nå det ultimative, vil altid drive dem fremad og opad (her spiller Saturn en rolle).

Selv de mest konservative og forsigtige Stenbukke, er villige til at forsøge usædvanlige metoder på deres vej til succes i erhvervslivet eller i kærlighedslivet. I deres kærlighedsliv ønsker de et fast forhold med en person, som vil give dem den hengivenhed og omsorg de længes efter, og ofte forsømmer og ikke formår at give sig selv!

Styret af Saturn - planeten der repræsenterer ansvar, struktur og hårdt arbejde - sikrer, at Stenbukke i deres sandeste udtryk er ambitiøse, praktiske og fantastiske til at arrangere. Selv om mange Stenbukke betegnes som arbejdsnarkomaner, betyder det bestemt ikke at de på nogen måde er kedelige.

De har en excentrisk humor, som synes at bryde ud på de mest uventede tidspunkter. Den motiverende faktor i en Stenbuks liv er succes, penge, status, autoritet - og selv om mange måske ikke vil indrømme det - kærlighed. Af natur er Stenbukke forsigtige, når de indleder et nyt kærlighedsforhold, men når de føler sig sikre og trygge ved deres partner, smelter det hårde ydre og afslører et følsomt og loyalt hjerte.

 

Skorpion - Stjernetegnet skorpionen

Skorpionen - Læs om stjernetegnet Skorpionen

Stjernetegnet Skorpionen24. Oktober - 22. November

Dit element: Vand

Skæbne planet: Pluto

Symbol: Skorpionen

Din sten: Topaz

Skorpionens hemmelige ønske: At triumpfere

Beskrivelse:
Med ry for at være det "stærkeste" tegn i Zodiak, lever Skorpionen et skæbnebetonet liv, med intense og dramatiske personlige relationer. Mange astrologer kalder dette et tegn med de "ældste sjæle". Gamle og kloge ud over det gennemsnitlige, kender Skorpioner ofte alle svarene. Men alt for ofte kan Skorpionen ikke finde svarene på deres egen lykke.

Lidenskab, begær og magt går hånd i hånd for Skorpionen. Deres største udfordring i livet er, at vælge imellem magten ved at elske og blive elsket og kærligheden til magten. At komme til bunds i Skorpionens eksrtaordinære, dybe og følsomme jeg, er ikke altid nemt for de der står Skorpionen nær.

De er meget forskellige fra alle de andre Zodiak tegn og denne forskel gør at de arbejder, elsker og lever i et helt andet tempo. Man kan ofte leve med en Skorpion i årevis, uden nogensinde at komme til at lære personen ordenligt at kende. Ofte forbliver alt omkring en Skorpion hemmeligt og skjult.

Deres øjne udstråler ofte en masse følelser, man aldrig ville kunne sætte ord på eller give udtryk for. Og hver opmærksom på de dage eller nætter de skjuler deres øjne og følelser bag mørke briller, der vil sandsynligvis være en storm af en eller anden art under opsejling. Skorpioner bærer ofte "en maske". Alt for ofte siger de "nej", når de virkelig mener "ja".

De har tværtimod karakter, når de finder den ægte kærlighed. Så kan de være de mest trofaste og dedikerede af alle partnere, men rager du i uføre hos en Skorpion kan du være sikker på, at det aldrig vil blive glemt eller tilgivet.

Skorpionen nærer en stærk kærlighed til sin partner, og kun hende/ham. Partneren finder Skorpionen også let, med sin fintmærkende intuition. Samtidig har Skorpionen let til jalousi, netop på grund af sin stærke binding til partneren.

De fleste Skorpioner er vindere. Den vigtigste ting i livet, de er nødt til at bekymre sig om, er deres holdninger, der udgør deres sinds beføjelser og dermed kan det enten knække dem, eller bringe dem succes. Når de er negative omkring noget eller nogen, eller kritiske overfor sig selv, får de det som regel i sidste ende, som de gerne vil have det.

Livet og døden spiller en stor rolle for Skorpionen. Han/hun nærer forståelse for, at der må finde en oprydning sted, så nye projekter kan startes op. For Skorpionen betyder døden ikke altid afslutningen, men en nødvendig basis for noget nyt.

Skorpionerne findes i tre forskellige niveauer af sjæleligt udviklede. Det første niveau er Skorpionen. Dette er den mindst udviklede og drages mest mod at bruge deres beføjelser på den forkerte måde. Det kriminelle element af Skorpionen hører til under dette niveau.

Dernæst kommer ørnen - den højtflyvende, iværksætterånd, den vellykkede Skorpion, der synes i stand til at rejse sig efter modgang og forvandle dårlige-tider til gode. Så er der det højeste udtryk for sjælelig udvikling i dette tegn - Phoenix. Disse Skorpioner er frigjordte og ekstremt magtfulde. De er "gammelkloge" og ses ofte som ledere og er en inspiration for andre. Ganske ofte gennemgår Skorpionen de tre niveauer af sjælelig udvikling i én levetid - men niveauet kan varriere hos hver enkelt.

 

Krebs - Stjernetegnet krebsen

Krebsen - Læs om stjernetegnet krebsen


Stjernetegnet krebsen22. Juni - 22. JuliDit element: Vand

Skæbne planet: Månen

Symbol: Krabbe

Din sten: Månesten

Krebsens skjulte ønske: At føle sig trygge (følelsesmæssigt, åndeligt, romantisk og finansielt)

Beskrivelse:
De der er født under tegnet Krebsen, styret af den mystiske måne, er en af Zodiac's `enere. Det er rimeligt at sige, at de fleste Krebs er ene modsigelser. De er medfølende og omsorgsfulde mod venner, familie og kærester, men de kan skære ind til benet med deres jaloux bemærkninger og stadigt skiftende humør.

Ligesom deres astrologiske symbol - krabben - kan Krebsen synes hård og ufølsom på ydersiden. Men for de af os, der kender og elsker "Måne barnet", forstår vi, at under den hårde overflade findes en blødhed og følsomhed, der gør dem så specielle ...

Ligesom månen gennemgår mange forandringer, i takt med at den bevæger sig fra nymåne til fuldmåne, gennemgår Krebsen også mange forandringer gennem livet. Krebsen er følelsesmæssigt letpåvirkelig, men samtidig selvsikker og udholdende. Sikkerheden sættes højt og det resulterer ofte i overdrevne forholdsregler med henblik på eventualiteter i fremtiden.

Krebsen indskrænker ikke dette til sig selv, men omfatter både venner og familie som opfatter Krebsen som både hjælpsom og omsorgsfuld. Den typiske Krebs vil ofte være i besiddelse af indtil flere samlinger, som vedligeholdes med omhyggelighed.

Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet, for dette tegn (dog kan penge i banken, en gang i mellem overskygge). Krebsen er ikke nærig med ømheden overfor sin partner og lægger stor vægt på troskab fra sin egen, såvel som sin partners side.

Med deres foranderlige natur er Krebsen fascinerende, mystisk, stimulerende og meget dragende. Krebsen er en af de mest magiske af alle stjernetegn og når først deres magi har nået dig, er de de mest trofaste livsledsagere eller venner. Når alt kommer til alt, er månen så ikke én af de mest omtalte og romantiske astrologiske tegn?

 

Fisk - Stjernetegnet fisken

Fisken - Læs om stjernetegnet Fisken


Stjernetegnet fisken19. Februar - 20. Marts

Dit element: Vand

Skæbne planet: Neptun

Symbol: Fisken

Din sten: Blodsten

Fiskens skjulte ønske: At leve deres drømme og gøre fantasier til virkelighed.

Beskrivelse:
Fiskene er mystiske og dragende enkeltpersoner. De fleste fisk er meget talentfulde, men selv om de er dygtige på mange måder, tilbringer de stadig det meste af deres liv med at kæmpe mod "forvirrende" betingelser.

Fisken er det tegn, der er symboliseret ved billedet af to fisk. Deres symbol forestiller to fisk, den ene opadgående, den anden trækker nedad. Dette afspejler, hvordan fiskene ofte er splittede mellem to veje i livet, eller rent faktisk lever to meget forskellige eksistenser på samme tid.

Tallet 2, er et meget stærkt tal for dem. Dette Zodiak tegn er anerkendt som værende helgener og syndere i èn og samme person; eksempelvis trendsetter indenfor mode eller kunst - og den fortabte sjæl, filosoffen og den psykotiske og visionære.

Men som en kredit til dem, der overvejer deres mange sårbare karakteristika; er Fisken utrolig fleksibel og robust. De findes førende indenfor mange forskellige områder af livet, og mange Fisk kan findes repræsenteret blandt top business millionærer. På den anden side af medaljen, findes Fiskene rent statistisk også i mange fængsler, reform skoler og alle former for institutioner.

Fisken er en drømmer, en person som virker hemmelighedsfuld og verdensfjern. Fisken er svær at komme ind på livet af, og Fiskens omgivelser vil ofte betragte ham/hende som en eneboer eller fantast.

Fiskene har en livlig fantasi og fantaserer ofte om situationer, mennesker og især romantik - og fordi de bruger så meget tid i deres egen form for "fantasi verden" kan dette bevirke, at de kommer til kort i andre mere værdslige situationer. Men netop på grund af, at de ofte lever i denne indre verden af fantasi, opfatter Fiskene sjældent hvad der sker omkring dem og ser ikke "sagen" i dens sande lys.

De ser i stedet livet som de ønsker at se det, farver deres opfattelse af verden i nuancer og toner. Derfor er det ikke så mærkeligt, at dette er et tegn der byder på både mirakler og desillusion. Hvis du er en Fisk, vær da opmærksom på at dine følelser er dit svage punkt.

Fiskens eventyrlyst er udpræget, om end disse eventyr ofte forgår inde i hans/hendes eget hoved. Fiskens fraværende opførsel misfortolkes ofte, som ligegyldighed eller mangel på interesse for sine omgivelser, men dette er helt usandt. Fisken har blot ofte en trang til at være alene med sine tanker.

En ting, der ofte laver ravage i Fiskens liv, er romantikken og kærligheden. Fisken er nemlig både meget romantisk og sentimental. Så når tingene kærlighedsmæssigt går godt for Fisken, er han/hun i "den syvende himmel". Men når det går skidt med kærligheden, synes hele verden at vælte og intet er til at overskue. Derfor er Fisken ofte nødt til at tage masser af ferier (eller afspadsering) for at klare livets mange forskellige belastninger.

Fisken er en god elsker, og besidder mange positive egenskaber. Alligevel er han/hun tilbageholdende med, at engagere sig for dybt i længerevarende forhold.

Fiskene er det mest følsomme tegn i Zodiak, så er du Fisk, er nødt til at pleje dig selv ekstra meget. I din reneste form er du synsk, visionær og et ledende lys for alle, der kender dig. Men når du er "nede", bliver du dybt deprimeret, besiderisk og konfus.

tags: horoskop, stjernetegn

 
Panel title

© 2017 miss_unique

Antal besøg: 22864

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58619403839111sekunder