mit liv stort som småt - Dagbog
Sept
23
2011

23/9-11

Så har man også prøvet at blive truet med tæv af en brobygger smiley.gif
Yup du læste rigtig, en besøgende på den skole jeg går på, mener det er okay at true med tæsk..

Du tænker sikkert, say what?!! 

Ej, men det skete her til morgen da jeg skulle op på 7 etage på skolen, og vi har elevator fordi vi er utrolig dovne på denne her skole smiley.gif

Da jeg kommer op på syvende, så skal jeg ud af elevatoren, men der står en kæmpe flok brobygger som mener at de da skal ind i elevatoren før jeg får lov til at gå ud. 
Jeg siger så til dem at de lige må vente til vi er kommet ud af elevatoren før de bare kan vade ind, hvor efter der er en som vender sig om mod mig og siger; Slap af, og lad os komme ind eller du får tæsk..!

Så tænker man lige, hvad fuck skete der lige der?!! 
Men det kan da ikke passe at jeg som elev på min skole bliver truet med tæsk bare fordi jeg skal ud af en elevator.. 

Det er lidt der jeg begynder at se opgivende på mennesket.. Hvad skal der i princippet blive af os, hvis vi skal true hinanden med tæsk hvis det er at det ikke går lige efter ens hoved. ?

Sept
21
2011

21/9-11

Kære dig

Skole fra otte til fire! Laaang skole dag o.O

Men må da sige det har været positivt smiley.gif
Har lavet forsøg i bioteknologi, hvor vi skulle få koffeinen ud af cola. Så vores bioteknologi lærer kom ind i klassen var det med favnen  fyldt med cola. ca 12 stykker :D og mener, det er en HTX klasse, så alle sad bare og drømte!!

Omkring kl halv fem står jeg på Østerport og bliver så forhindret i at komme videre pga de der cykellister lige skulle komme forbi halv fem... Så jeg bliver yderligere forsinket på vej over til min venide.. 
Endelig når jeg frem så vi kan en dvd med teori til kørekort. Vi finder så ud af at dvd'en vare to timer -.- fml.. To stive timet sener og fyldt med en masse info, er jeg på vej hjem til Ballerup! 

Og nu sidder jeg så her i min seng og ser på mine degu'er hoppe rundt i deres bur smiley.gif 

Sept
20
2011

20/9-11 lidt over 12

Klokken er nu lidt i et.

Har brugt de sidste par timer på at græde utrolig meget..
Eh, ja problemer i parforholdet. 

Det er utrolig trist enlig, men sådan går det jo nogle gange. 
Det handlede primært om at jeg ikke synes det er fedt at han ser sin eks bolleveninde, pga. jeg finder det virkelig mærkeligt for det første, og forkert. Jeg tror det er fordi jeg føler mig truet på en måde, og bange for at miste ham. Eller at han kommer til at knalde hende igen. 
Casper kan ikke forstå hvorfor det er så svært for mig at acceptere. Kan godt klare at de skriver sammen og når de støder ind i hinanden, taler sammen. Men vil aldrig kunne holde ud at de skulle ses privat, af den simple årsag at jeg vil være bange. 

Ved ikke om der er nogle af jer som kender den følelse af at I holder så meget af en person at I bekymre jer på forhånd?
Det sker alt for tit på mig, hvilket ofte ender i sådan noget, med venner eller kæresten. Men vi plejer altid at finde ud af det, på en eller anden måde smiley.gifSept
20
2011

20/9-11 tidlig morgen

Ej det er måske ikke tidlig morgen.. Men det følelse sådan. Sidder på skolen nu og kl er elleve minutter over otte, og skal ha' fysik.. Gaaaab.. 

Sept
19
2011

Den 19-09-2011

Kære dig smiley.gif

Idag, mandag, nu start på ugen! Gid jeg dog vidste hvad denne uge vil bringe?

Ved i hvert fald denne mandag har ikke været så spændende. Først stod jeg forsent op pga. min kæreste har overnattet hos mig. Eller det var som så ikke grunden til jeg sov over mig. 
Det var at mine små degu'er begyndte at larme klokken seks i morges, hvor jeg så måtte op for at give dem mad. Derefter da de stoppede med at larme, faldt jeg i søvn og overhørte min alarm, så jeg vågnede af Casper skulle til møde. - Smart gjort Ditte!

Efter jeg har cyklet alt hvad rammer og tøj kan holde i skole, dukker jeg op til to fremlæggelser jeg har glemt alt om! Så dukker for det først op som en halv sovende zombi, og glemt alt om fremlæggelserne. Tror ikke lige mine grupper var så vilde med mig der!

Jeg får dog overstået dagen sådan noglelunde.

Da jeg så kommer hjem efter en noget forvirrende dag, får jeg et opkald fra Martin :D! Om vi ikke skal ses fredag, jo det tror jeg da nok lige vi skal! Så nu ser jeg frem til en fredag som står i 'just dance' film og popcorn's tegn :D Dog skole lørdag, men fri mandag! 

-Ditte 

 
Panel title

© 2018 mitlivsommig

Antal besøg: 4159

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73518204689026sekunder