Mostwanted - Regler
   Generelt
o1. en ordentlig tone overfor webber og de andre medlemmer påbedes. Banderi er iorden, men lad være med at starte fights og skænderier. You know what i mean.
o2. en side er kun så god, som den medlemmer er aktive, så please lad være med at melde jer ind, hvis i ikke har tænkt jer at være på. Det er spild af jeres egen og min tid.
o3. til at starte med må man maks have 2 personer. Vil man have flere, må man spørge webber om lov. Dette kan foregå enten i bestillingsbogen eller over chatten. Derefter vil jeg vurdere om i er aktive nok til at få endnu en person.

    Følelser o.l.
o1. når man har chattet og ens personer evt. er blevet kærester, skal dette skrives ind i bestillingsbogen, så jeg kan sætte parret ind under 'Kærlighed' (:
o2. forelskelse og alt sådan noget er altid meget hyggeligt, men lad nu være med at lade jeres personer forelske sig alt for hurtigt, ikke? Keep it real (;

   Chatten
o1. i chatten skrives der i 'Jeg'-person, nutid.
o2. Skriver man ikke som sin person, skal teksten være indrammet i disse ( tekst her ).
o3. man skal være online på chatten minimum 1 gang om ugen. Webber er på hver dag stort set, og jeg kan derved holde styr på hvem der er aktive.

Er du usikker omkring andet, så spørg endelig løs (:
 
Panel title

© 2018 mostwanted

Antal besøg: 141

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70567798614502sekunder