Mystery Traveler Partners - Vores kurser

Kursus 1

Synlighed på internettet: En stigende andel af bookinger foretages via nettet – Derfor er det vigtigt, at kunderne har kendskab til ens eksistens, og at man er synlig på nettet.

Markedsføringsværdien ved at udbyde værelser, flyrejser og pakke rejser via online bookingportaler, kan være betydelig. Omvendt bruges en væsentlig del af de danske firmaers indtjening på kommission og administrative ekspeditionsopgaver i forbindelse med modtagelsen af reservationen. På baggrund heraf, er det vigtigt at overveje og være opmærksom på, om man får fuldt udbytte af sine bookingkanaler. Med andre ord skal man sikre sig at opnår optimal synlighed på nettet, uden at betale for meget for det.

Udbytte: På dette kursus gennemgås de forskellige muligheder og udfordringer, som hoteller og rejsebureauer står overfor i forbindelse med håndtering, profilering og synlighed på nettet. Kurset giver således indblik i, hvordan du får maksimalt udbytte af dine anstrengelser på nettet, og du vil få en grundig introduktion til nedenstående områder. 

• Søgemaskiner - eksempelvis Google, herunder Google Maps/Earth/Places
• Travel Communities - eksempelvis TripAdvisor
• Travel Community & Planning Websites - eksempelvis Tripit
• Sociale Netværk - eksempelvis Facebook
• Viral markedsføring - eksempelvis YouTube 

Målgruppe: Ejere, ledere, mellemledere og medarbejdere.

 
Panel title

© 2018 mtpartners

Antal besøg: 153

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80305004119873sekunder