Munken125 - Counter Strike


Counter Strike:

 

Vi har i klubben valgt at tilbyde Counter Strike som en del af vores aktiviteter, da en stor del af vores drenge spiller spillet hjemme og selvfølgelig også synes det er sjovt at spille med deres kammerater i klubben.

 

Den vejledende alder på spillet er 16 år og op efter og derfor er det selvfølgelig en vurderingssag for jer som forældre, hvor vidt de må spille eller ej.

 

Vi har erfaret, at det at spille Counter Strike (som er et strategispil) udvikler sociale færdigheder børnene imellem - da det er et holdspil - som kræver samarbejde og opbakning af hinanden.

 

Klubberne arrangerer Counter Strike-turneringer indbyrdes, hvilket betyder at man også kommer ud og møder børn fra andre klubber.

 

Derfor mener vi som klub, at det er vigtigt at tilbyde Counter Strike, da vi på den måde er en stor del af det tværfaglige samarbejde klubberne imellem.

 

Ønsker man ikke at sit barn spiller Counter Strike, findes der 5 computere i vores computerrum, hvor Counter Strike ikke er installeret.

 

Da vi dagligt har mange børn igennem computerrummet, har vi ikke ressourcer til at tjekke op på hver enkelt barns forældreaftaler, men vi vil selvfølgelig gerne være så behjælpelige vi kan.

 

Derfor er det på forældrenes ansvar, at barnet overholder de aftaler I har lavet hjemmefra, mens de er i klub.

 

Alle børn har tidsbegrænset spilletid (2x1 time om ugen) i computerrummet.

 

Fakta

Vidste du at …

Spil fremmer kreativitet og interaktion og kan spille en vigtig rolle i den sociale og intellektuelle udvikling.

Spil kan medvirke til at indføre nybegyndere til teknologi og fremme interessen for IT (informationskommunikationsteknologi).

Da spil forudsætter, at børnene overholder regler og instruktioner, kan det øge børns selvdisciplin og selvstændighed.

Logiske spil, brætspil, eventyr- og søgespil giver spillerne mulighed for at udvikle deres evner til strategisk tænkning og problemløsning.

 

Læs gerne mere på dette link: http://www.pegi.info/da/index/id/130.

 

 

Kontakt os gerne for eventuelle spørgsmål.

På forhånd tak confused.gif

 

Munken

Opdateret 02/09/2011

 
Panel title

© 2018 munken125

Antal besøg: 2512

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53969502449036sekunder