Munken125 - Hvem er vi
 

Personale på Munken

 

 

Brian Jensen - Leder og sporten 

Jeg er uddannet fra Ballerup Seminariet, hvor jeg har taget pædagoguddannelsen med idræt som speciale.

Jeg har altid haft en stor passion for idræt, og har selv dyrket de fleste idrætsgrene. I arbejdet med børn og udvikling er idræt et godt redskab, som kan bruges på mange forskellige måder.

Børn er forskellige, derfor mener jeg at anerkendende pædagogik er et nøglebegreb som bør vægtes højt i alle institutioner,

At være anerkendende handler om at være selvreflekterende. Som pædagog handler det om at forstå og acceptere at man ikke altid ser tingene på samme måde som brugeren. For at kunne være anerkendende, er det vigtigt at finde ud af hvem man selv er, for at kunne forstå andre mennesker og acceptere at vi ikke alle er ens, men stadig er ligeværd.

Det er vigtigt stadig at sætte grænser hvis der sker en uacceptabel handling fra brugerens side, men her er det vigtigt stadig at lytte til brugerens oplevelse og forklaring af sin handling, og derefter fortælle at handlingen ikke er acceptabel for dig og stedet, men at du kan forstå følelsen eller tanken bag. Jeg ser frem til nye spændende arbejdsopgaver i 2011

 

Nina Samuelsen - souschef

Jeg er uddannet på Ballerup Seminarium, og har arbejdet på Munken i en lang årrække.

Jeg har altid været glad for den gode stemning og den frie kreative udfoldelse på Munkebjergvej, både blandt børn og voksne.

Dette er vigtige faktorer at værne om, da det er kernen  til et godt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø betyder glæde og overskud til at møde vores børn og vores kollegaer i hverdagen. Glade voksne giver glade børn. 

 

 

Jeff  Lorentzen  - træværksted & live-rollespil (Tillidsmand)    

   

Træ-/grovværksted.

I træværkstedet/grovværkstedet arbejdes der på at udvikle børnenes finmotorik ved at lære at bruge forskellige værktøjer, samt at lære værktøjerne at kende.

Der indgår også materialekendskab som en vigtig del af det der foregår i værkstedet. Der kan man opnå lærdom om sikkerhed i forhold til de værktøjer man bruger.

Vi laver rollespilsvåben, maler figurer, laver landskaber til at spille med figurerne på, træ, samt hvad man ellers har fantasi til. Man kan med andre ord få sine kompetencer inden for fin- og grovmotorik skærpet.

Der arbejdes også med relationer til andre børn, da flere af de ting vi foretager os kræver at man samarbejder.

Der ud over arbejdes der med at udvikle børnenes fantasi når vi laver live-rollespil, samt når vi laver landskaber.

En vigtig ting er at børnene lærer at respektere tingene og at de koster penge. Dette betyder at der bruges tid på at lære børnene at lægge tingene på plads, og rense værktøjet rigtigt og ordentligt.

Når man er i gang med en skabende proces og ser det færdige resultat, styrker det ens selvtillid, og dette kan være med til at højne ens selvværd.

Regler.

Der er meget få regler i værkstedet.

  1. Det er forbudt at slås med rollespilsvåben i værkstedet, grundet sikkerhed, hvis det gøres, betyder det øjeblikkelig bortvisning.
  2. Der tales pænt til hinanden.
  3. Man skal rydde op efter sig selv

                                   

  

 

Lene Frederiksen, Majken Wiberg og Kitt Danris - krea-værksted 

 

 

Nina Samuelsen & Sanne Bojesen - sminke og dans 

Dans/musical

I dansesalen har vi i øjeblikket 60 børn som er fast tilmeldt danseundervisning. De er fordelt på 5 hold i løbet af ugen.

Igennem de seneste år har vi oplevet en stigende interesse fra børnenes side i at gå til musicaldans.

Vi har deltaget i forskellige konkurrencer, hvoraf den ene omhandlede mobning. Vi synes at netop dette emne var meget relevant og benyttede derfor muligheden for, gennem dans, at lære børnene at få forståelse for og blive gjort opmærksom på hvad mobning er, og hvad det kan forsage.

Udover at få styrket sin motorik, komme i form, få forbedret sin kropsbevidsthed, som er et meget aktuelt emne i netop denne aldersgruppe, arbejder vi på at styrke børnenes selvtillid, deres tro på egne evner og ikke mindst lære at samarbejde og støtte op om sine holdkammerater.

Vi har nogle regler i dansesalen, som vi forventer at børnene overholder. De skal eksempelvis møde til tiden, melde afbud hvis de ikke kan komme, respektere hinanden, tage ansvar og være med til at holde dansesalen pæn og ren m.m.

Vores mål er, at børnene overfører disse egenskaber til deres dagligdag på en sjov og kreativ måde.

 

Medhane Tecle - sporten & computerrum

Jeg arbejder primært i sporten.

Min rolle på klubben er at skabe nogle gode og trygge rammer for børnene, og udvikle dem til at få forståelse for hvad det betyder at vise respekt for sine medmennesker, og behandle hinanden ordentligt.

Teeneren 

 

 

Dorte Kühne (Sikkerhedsrepræsentant)   computerrum i stor klub, arbejder i Teeneren, sammen med Sanne Boysen - dans, og Sanna Thor, som er mesteren for samtlige film fra Munken. 

I Teeneren er et ord som vi mener er vigtigt. Ordet er "respekt".

I Teener-sammenhæng mener vi, at det er meget vigtigt at kende ordet, og især kende betydningen af det.

Derfor forlanger vi en del af børnene. Ting som at give plads til være forskellige, at turde at udfolde sig og ikke mindst at respektere hinanden.

Samtidig forlanger vi, at børnene rydder op efter sig selv. 

Vi kræver også at man respekterer hinanden, kan være i rum med hinanden, tale pænt til hinanden og passe på hinanden.

 

Sanna Thor - film 

Jeg laver film og masse af sjove og lærerige skuespillerøvelser med børnene om onsdagen.

Jeg har stor erfaring med at producere film og arbejdet som skuespiller. Jeg har før arbejdet fuldtid på "Munken" i ca. 3 år og lavet teater og film.  

Jeg mener at film/drama er et fantastisk redskab i forhold til at arbejde og udvikle børns sociale evner og personlige udtryk. Samarbejde er også en meget vigtig aspekt i film og teater-verdenen. Man lærer at lytte og give plads til hinanden i et større sammenhæng.

Og ikke mindst, så får børnene plads til at udleve deres fantasi til fulde.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

                        

 

 

 

  

 

 

                                                          

 

 

 

 
Panel title

© 2018 munken125

Antal besøg: 2504

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31471800804138sekunder