Munken125 - Nye forældrer
 

Hej alle.

 Her kan du måske få svar på en masse spørgsmål... 

INDSIVNING

Når børnene kommer til klubben, er det meget vigtigt, at de bliver krydset af. Det foregår i sporten/caféen. De skal både krydse sig ind når de kommer, men også når de går hjem.

En klub har ikke pligt til at holde øje med om børnene kommer i klub, men med denne liste er det muligt for os at se, om barnet er her eller er gået hjem igen. Dette syntes vi er en fordel for jer som forældre, da I så kan få at vide, om jeres barn/børn er på klubben.

Disse skemaer bliver ikke benyttet i sommerferien, da vi ikke har ret mange børn i denne periode, og tit er på spontane ture.

 

MADKORT

I vores café kan man købe lidt at spise og lidt at drikke. Det er små lækre måltider, som kun er beregnet til en slags lækkersult, og ikke som et måltid mad.

Caféen er altid lukket i ferier, så der skal børnene have madpakke med hjemmefra. Hvis de ikke har madpakke med, bliver de sendt hjem for at spise frokost.

I caféen køber man et madkort. Madkortet koster 40 kr, og det kan børnene så bruge til mad og drikkelse. Madkortet kan ikke bruges til slikbar eller andet. Man kan ikke hæve penge på kortet.

 

HOBBYKORT

På værkstederne kan man sætte penge ind på et hobbykort. Der er ikke noget fast beløb, men vi plejer at sige, at beløbet helst skal være over 10 kr.

Børnene kan så købe ting i værkstederne på dette kort.

Hobbykortet kan kun bruges på værkstederne, og kan derfor ikke bruges til slikbar/mad eller andet. Man kan ikke hæve penge på kortet.

 

SLIKBAR

Hver fredag har vi slikbar fra 15.00 - 15.30. Her kan børnene købe slik for 10 kr. Slikket skal betales kontant, og kan ikke betales med hverken madkort eller hobbykort.

  
Panel title

© 2017 munken125

Antal besøg: 1934

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0305109024048sekunder