My diffrent wrold - Om mig
           

Fakta:

  • Jeg er 16år, snart 17år
  • Jeg er en 163 høj
  • Jeg går på gymnasiet, og arbejder i fritiden
  • Jeg kan godt lide at løbe i skoven.
  • Min vægt svinger mellem 63kg og 60kg

 

Jeg vil ikke oplyse mit rigtige navn af hensyn til mig selv og min familie.

Jeg er rimelig ny med forholdet til ana, men det har ikke liget fjernt. Det begyndte for 2 år siden da jeg lige var startet i en ny klasse, efter at være blevet mobbet i den gamle.

 

Jeg finder en rigtig god veninden og vi er næsten altid sammen det år. Vi er altid fukuseret på hvordan vi ser ud kropsmæssigt og dyrker meget motion når vi er sammen.

 

Efter kort tid finder jeg ud af at hun har en hemmelighed, nemmelig at hun skære i sig selv og har bulimi. Så mens jeg hjælper hende igennem en svær tid med psykolog og hendes forældre er inde over, bliver jeg meget påvirket af den verden hun har levet i.

 

Jeg tager så på efterskole og holder mig væk fra hende. Jeg har svært ved at snakke med hende fordi vi begger forandrede os. Siden har vi ikke snakket sammen, men det er min skyld.

 

Jeg glemmer hende resten af tiden på efterskolen, men i slutningen af året, begynder jeg at fortrække ikke at spise. Den følelse af at maven er tom gør mig glad. Jeg bliver mere snak saglig og har over skud. Efter lidt tid begynder jeg så at tabe mig, det var bare en bonus.

 

Men i da går det op og ned, jeg føler mig best tilpas hvis jeg ikke har noget mad i maven. me det er svært at holde når jeg har en familie som spiser heletiden, og som bliver bekymret af hvis man ikke spiser så meget eller slet intet spiser.

 

 

Det var lidt om mig og min begyndelse.   

 
Panel title
Antal besøg: 139

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74872303009033sekunder