Andiamo in Italia - Forside

4e2ae742b0de723072011.jpg

 

En guide til din kommende ferie til Italien.....

 

Duften af pizza, lyden af cikader og solen, der bager over grønne bakker - ja det er Italien, som vi er kommet til at kende det igennem de 10 år, hvor vi har rejst i det meste af Toscana.

De første år vi var i Italien tilbragte vi ferien ved kysten - det første år ved Lidoen og det andet år ved stranden ved Pisa. Har du kun oplevet Italien på denne måde, så skylder du dig selv og din familie at rykke ind i landet.

Jeg er den tyske mand, som vi mødte vores andet ferieår i Italien dybt taknemmelig, da han sagde (og som vi siger så ofte vi kan komme til det) - du har ikke oplevet det "rigtige" Italien, hvis du ikke har været inde i landet.

Vi tog et par dage til Volterra og så var vi solgt..... Solen er anderledes, naturen er bare fantastisk og luften....ja.... oplev det selv...

 

Toscana er ferie for hele familien og har hele paletten - du kan bade ved Pisa, nyde naturen ved Volterra, shoppe i Firenza, Sienna og bare nyde naturen...

Jeg vil forsøge via denne hjemmeside at guide dig - enten på din første tur til Toscana (pas nu på - du bliver afhængig) eller din første tur ind i landet. Samtidig er det en hyldest til de små byer i Toscana, som man måske overser i første omgang, men som bestemt er mere autentiske end de mere kendte byer i egnen.

Vil man bo på en af de gamle vingårde (er jo ofte restaurerede) hedder det agriturismo. Det dækker ofte over lejligheder på gårdene, men der findes også værelser og ofte er det muligt både at købe vin, olie og spise på gårdene. De fungerer ofte som almindelige hoteller, men med væsentlig mere charme. De ligger ofte med en pragtfuld udsigt og ofte rimeligt tæt på byerne, men alligevel med fred og ro. Man kan finde gårde fra 2-3 værelser/lejligheder op til væsentligt flere. Næsten alle har pool, muligheder for selv at grille og udendørs spisefaciliteter.

I alle byerne finder man supermarkeder og man kan faktisk med fordel købe toiletsager, olie, parmesan ost og skinke til billige penge.

Man kan nemt komme til Toscana - vi har ofte taget Ryan air fra feks. Lübeck til Pisa og derefter lejet en bil. Efter ca. 1 times kørsel befinder man sig midt i Toscana.

Byerne ligger i samme område og der er mindre end 1 times kørsel mellem de fleste af byerne og turen imellem byerne er i sig selv en oplevelse - man finder det ikke smukkere...

 

 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 myfirstparty

Antal besøg: 75

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35621309280396sekunder