Andiamo in Italia - Montaione
Montaione er placeret på en bakke midt i hjertet af landskabet i Toscana i Firenze provincen. Landsbyen ligger ca 373 m.o.h. og har udsyn over Valdesa dalen, der præges af vindruemarker, oliventrær samt cypresserækker blandet med småskov.

Montaione, med sin oprindelse tilbage fra middelalderen, er en landsby med ca 3 500 indbyggere der i dag tilbyder enhver form for service der er nyttig for jeres ferie, fra banker til supermarked post og turist kontorer, bus service, typiske butikker og restauranter.

montaione_panvserena

Taget i betragtning dens geografiske beliggenhed, befinder Montaione sig i gennemsnit 50 km fra de mest berømte kunst byer i Toscana som Firenze, Siena, Pisa og Lucca, uden at medregne San Gimignano og Volterra der kan nås med bil i løbet av ca 30 minutter.

Dermed har de der vælger at holde ferie i Toscana og Montaione mulighed for at besøge kunst byerne ved dagsbesøg og samtidig overnatte i en af strukturene i området - feriehuse, Bondegaardsferie, bed & breakfast og hoteller. Om aftenen er det mulighed for at slappe af ved svømmebassinet eller indtage aftens i en af de typiske restauranter i området.

Vil man have en stille og rolig ferie skal man bo i Montaione. Den er bestemt ikke overrendt af turister og har stadig den autentiske italienske charme - en forbløffende god is cafe og en pragtfuld udsigt.

Der findes mange skønne vingårde og som sagt kan man bruge byen som base til at besøge de mere kulturelle byer.

Byen har en lille gågade, som er utrolig hyggelig.

 

 

 
Panel title

© 2018 myfirstparty

Antal besøg: 76

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3051381111145sekunder