Andiamo in Italia - Volterra

 

4ea2e1d4a723922102011.jpg

Volterra er endnu en perle midt i Toscana 545 meter oppe. Det er en gammel etrusker by og her er rigelig mulighed for både kulturel og afslappende ferie.

Fra udsigtspunktet midt i byen har man den mest perfekte udsigt over markerne og mulighed for at nyde butikkerne og restauranterne i en middelalder by. Den har en tilpas størrelse - der er et par gader med butikker og en snes restauranter og en stemning af Italien og middelalder. På torvet ved rådhuset er der ofte optræden med enten musik eller teater. Da vi var der i september 2011 var der flagdag og 50 unge, som gik gennem gaderne med flag og musik.

Man føler sig på verdens top, når man står ved udsigtspunktet og kigger ud over landskabet og kan man snige sig til at se solnedgangen afsluttes dagen perfekt. Landskabet er her mere goldt, men det gør det bestemt ikke mindre smukt.

Byen er til at overskue og man føler sig slået tilbage i tiden, når man går gennem de smalle gader - som min bror sagde er det den mest autentiske middelalderby han har været i. Samtidig formår byen at have en godt udvalg af restauranter, som passer ind i byens ånd (man finder ingen burgerbar her).

Der er masse af alabastbutikker, hvor man kan finde sig en lidt usædvanlig souvenir at tage med hjem.

Der findes et romersk teater og er man til terrænløb, så er dette stedet. Der findes også en Købmand Conad med et bredt udvalg. 

Volterra er også berømt for sine regionale gastronomiske specialiteter og for deres gæstfrihed. I løbet af sommeren foregår der mange kulturelle begivenheder, såsom den årlige festival "Volterra Teatro", koncerter, udstillinger.

 

 

 
Panel title

© 2018 myfirstparty

Antal besøg: 77

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41644191741943sekunder